Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 17 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2011 Coraz bardziej prawdopodobny jest powrót orzełka na koszulki piłkarskiej reprezentacji Polski. Duży krok w tę stronę wykonał Piotr Gołos z departamentu ds. marketingu i spraw zagranicznych PZPN, który przeprosił za "nieprzyjemną niespodziankę, jaką nam się przydarzyło zafundować". Do dyskusji ws. orzełka włączył się Donald Tusk. Początkowo PZPN zapewniał, że powrót orzełka na koszulki jest niemożliwy. Godło państwowe zostało zastąpione logotypem PZPN, co miało przynieść związkowi dodatkowe zyski ze sprzedaży. W środę PZPN poinformował, że na najbliższym posiedzeniu rozważy "pojawiające się argumenty, aby znaleźć najlepsze w tej sytuacji i satysfakcjonujące wszystkich rozwiązanie". Takim mogłoby być pozostawienie logotypu PZPN na koszulkach przy jednoczesnym przywróceniu orzełka. Gołos nie mógł jednak złożyć deklaracji w sprawie przywrócenia orzełka. - Nie jestem do tego upoważniony. Jestem przekonany, że zarząd zrobi wszystko, by rozwiązać ten kryzys - stwierdził. Tusk apeluje o orzełka Do dyskusji włączył się też premier Donald Tusk. - Reprezentacja narodowa to nie jest własność PZPN. Mam nadzieję, że ktoś tam zmądrzeje - powiedział. Źródło: tvn24.pl
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 23 Grudnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi