Skocz do zawartości

[Oddzielony] ban na serwie ...... ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już miałem przypadki że ktoś był banowany a i ja miałem bana.

http://bany.fragujemy.com/bans/1566.html

jeden koleś jedno konto to czemu tu ktoś jest z moim ip i nr valve ? skąd się to wzięło.

rozpisz mi demko z 12,12 2015 bo wtedy wiem że grałem a z tamtego dema mam duże wątpliwości bo cały tydzień byłem zawalony robotą i wątpię żebym siedział do tej godziny na servie/

Opublikowano

To twoje demko potwierdzam. Znam twój styl gry i to strzelanie przez środek. Wciskasz nam scieme niezła.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

nie wciskam  ściemy. Dlaczego demo jest z 7grudnia a ban dany 12 . jak się mam bronić?. Czy wy pamiętacie jakie były sytuacje na servie jak graliście kilka dni temu ??? skąd mam wiedzieć że to ja grałem jak powtarzam jeszcze raz, to było prawie tydzień temu i raczej wątpię żebym siedział do tej godziny jeszcze na tygodniu?? vooodooo skoro znasz tak dobrze mój styl gry to czemu ty mnie nie banowałeś jeśli grałem odpalony przecież jeśli znasz mój styl gry to musiałeś często na mnie patrzeć, a graliśmy razem bardzo dużo.

Opublikowano

Gdybym był przekonany to bym ci wlepil bana. Dopiero na tym demku zobaczyłem spalone akcje ze strzelaniem między bramami. Wcześniej myślałem że fuksisz, a na spect nigdy nie widziałem żebyś tak zabijał.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

skoro na spec nigdy nie widziałeś żebym tak zabijał a podglądałeś mnie często skoro dobrze znasz mój styl gry to może jednak to nie ja grałem na tym demku....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności