MEA CULPA Opublikowano 7 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, sprawa wygląda tak, kiedy chcę wejść na stronkę paypal po chwili pojawia mi się legendarny niebieski ekran, po czym następuje restart systemu... Tylko na tej stronce się tak robi i każdorazowo, próbowałem cztery razy za każdym ten sam problem. Problem ten uniemożliwia mi zrobienia darowizny dla fragujemy ;> więc liczę na pomoc :D :P ps. nowe sterowniki uaktualniane cztery dni temu, za pośrednictwem programu IObit driver booster dodatkowo moim kolejnym problemem jest wyswietlające się podczas kliknięcia prawym przyciskiem na ikonke folderu lub pliku instalator windows oraz po kliknieciu anuluj . zaczeło się tak wyświetlać po odinstalowaniu programu nero za pośrednictwem aplikacji IObit uninstaller. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez MEA CULPA
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zrób skan rejestru jakimś Reg cleanerem, skan Malvarebytes i wyczyść dane przeglądarki CCleanerem/Odkurzaczem. Wina musi być w rejestrze.
Adek Opublikowano 8 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Spróbuj wejść na tę stronę na innej przeglądarce. - Sprawdź pamięć RAM programem diagnostycznym. - Wykonaj komendę chkdsk /f /r //EDIT Na początku zapoznaj się z tym: https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/2719594 //Edit2 Jeśli chodzi o te nero to zrób tak jak kolega wyżej napisał. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Al_Pacino
Er Dfa. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wykluczony Opublikowano 8 Grudnia 2015 Spróbuj zainstalować program MBAM - Gdy zainstalujesz, przeskanuj cały komputer (znajdzie on błędy i je usuń). Ponadto problem z niebieskim ekranem, może być spowodowany ,,starym" sprzętem. Jeżeli problem po przeskanowaniu MBAM'em dalej będzie występował, spróbuj recovera. Wybierz tam, aby zachował Twoje pliki albo po prostu wszystko wykasował. Ostatnim sposobem (który bynajmniej ja znam) jest wykonanie aktualizacji.
Adek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czy wszystko już w porządku?
Rekomendowane odpowiedzi