Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 24 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam. Postanowiłem dziś odpalić swój poprzedni komp który jest mocniejszy w sumie niż ten obecny. Poszło w miarę OK. Zainstalowałem system Windows 7 Profesional. Tylko że nie boot'uje mi systemu z dysku. Wyskakuje na ułamek sekundy niebieska tablica z czymś w czego ni kuta nie zdążę odczytać i resetuje się komp. Jak ustawię boot'owanie z cd-rom i jest w środku płyta instalacyjna windows 7 to odpala normalnie... Ktoś cos jakieś pomysły ???
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 24 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2015 potem musisz zmienić na bootowanie dysku twardego nie ? :D
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2015 tyle to ja wiem. tylko wtedy się nie boot'uje.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 24 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2015 a to nie przypadkiem blue screen :P?Dariuszu zerknij na ten temat, może coś pomoże.http://toin.pl/jak-ustawic-bootowanie-w-biosie/
Rekomendowane odpowiedzi