Xini Opublikowano 21 Listopada 2015 Zawieszony Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Dostałem bana ... Miałem na tym premke cyberusita po jednym dniu bana dostałem. ( Sory,żę post wstawiam rzeci raz) a więc... : [amx bans] ---------------------------------------------------------------------------------------------------- [amx bans] You are banned form the servers [amx bans] you are permanetly banned [amx bans] Banned Nickname: Xini [amx bans] Reason "Czitowanie" [amx bans] You can complain about your ban @ www.fragujemy.com [amx bans] Your Steam iD : 'VALVE_0:4:1449946813 [amx bans] Your IP: " 194.63.132.5 [amx bans[ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: You are banned. Check your console Kicked : You are banned. Chec you Proszę odbanujcie mnie... :/ Uwielbiam ten serv . Edytowane 21 Listopada 2015 przez Xini 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 21 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi