frez Opublikowano 27 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Października 2015 Cześć, czy oglądacie anime z bieżącego sezonu? Jeżeli tak to jakie? :D Ja: Noragami Aragoto, Gakusen Toshi Asteriks i One Punch Man. Może trochę mało, ale nic innego mnie nie zainteresowało ^^
Morex Opublikowano 9 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Ja narazie mam mało czasu, więc obecnie obejrzałem tylko One Pounch Mana i powiem szczerze, że bardzo mi się podoba:) Fajny oryginalny pomysł, plus nawet niezła kreska no i jestem ciekawy jak go pociągną dalej. Swoją drogą w grudniu ma wyjść manga One Pounch wydana przez JPF:) Jako manga, jej jeszcze nie czytałem:) Narazie oglądam tylko anime, a manga czeka w kolejce po 6 innych:D Edytowane 9 Listopada 2015 przez Morex
Mister B. Opublikowano 9 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 z tego sezonu oglądam : Owari no Seraph 2 Rakudai Kishi no Cavalry Haikyuu 2 Valkyrie Drive: Mermeid (bez komentarza...) Mobile Suit Gundam One Punch Man K: Return of Kings Soukyuu no Fafner Shinmai Maou No Testament Burst Garo: Guren no Tsuki Noragami Aragoto Taimadou Gakuen Sakurako-san no Asimoto ni wa Shitai ga umatteiru
Creyu Opublikowano 9 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 Ktoś tutaj ma za dużo wolnego czasu :P
Mister B. Opublikowano 12 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2015 takie hobby
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi