Basiek. Opublikowano 26 Października 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Ja nie wiem czy mogę ale Wyimaginowanemu się nie dziwię. Każdy prawdziwy facet stanie po stronie swojej kobiety. Kobiety na którą Ty nadajesz. Atmosferę niszczysz Ty. Sytuacja z tuscana i innych mam gdzie specjalnie podburzałaś Młodszą. Mi pisałaś też żebym z Niką i wyimaginowanym nie gadała bo to Twój wróg, po stwierdzeniu, że ja nie mam wrogów zaczęłaś najeżdżać na mnie. Jeżeli zasłużyłam na warna to proszę go dać. @@ Prawda, nie było mnie. Ale niech wszyscy wiedzą że ta sytuacja nie dzieje się od dzisiaj. Od dawna nadajesz na każdą laskę z serwera i się dziwisz takiej reakcji? Edytowane 26 Października 2015 przez Basia 1
dziuniainthecity Opublikowano 26 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2015 CIEBIE BARBARO TU NIE BYŁO W TEJ SYTUACJI WIĘC SIĘ NIE UDZIELAJ !
dziuniainthecity Opublikowano 26 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2015 Ja nie wiem czy mogę ale Wyimaginowanemu się nie dziwię. Każdy prawdziwy facet stanie po stronie swojej kobiety. Kobiety na którą Ty nadajesz. Atmosferę niszczysz Ty. Sytuacja z tuscana i innych mam gdzie specjalnie podburzałaś Młodszą. Mi pisałaś też żebym z Niką i wyimaginowanym nie gadała bo to Twój wróg, po stwierdzeniu, że ja nie mam wrogów zaczęłaś najeżdżać na mnie. Jeżeli zasłużyłam na warna to proszę go dać. @@ Prawda, nie było mnie. Ale niech wszyscy wiedzą że ta sytuacja nie dzieje się od dzisiaj. Od dawna nadajesz na każdą laskę z serwera i się dziwisz takiej reakcji? nie na każdą bo na Ostrą nie naciskam dla mnie jest super dziewczyną i ma na pewno więcej rozumu niż poniektóre .
Rekomendowane odpowiedzi