Skocz do zawartości

[Oddzielony] Wyimaginowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem czy mogę ale Wyimaginowanemu się nie dziwię. Każdy prawdziwy facet stanie po stronie swojej kobiety. Kobiety na którą Ty nadajesz.

Atmosferę niszczysz Ty. Sytuacja z tuscana i innych mam gdzie specjalnie podburzałaś Młodszą.

Mi pisałaś też żebym z Niką i wyimaginowanym nie gadała bo to Twój wróg, po stwierdzeniu, że ja nie mam wrogów zaczęłaś najeżdżać na mnie.

Jeżeli zasłużyłam na warna to proszę go dać.

@@ Prawda, nie było mnie. Ale niech wszyscy wiedzą że ta sytuacja nie dzieje się od dzisiaj. Od dawna nadajesz na każdą laskę z serwera i się dziwisz takiej reakcji?

Edytowane przez Basia
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja nie wiem czy mogę ale Wyimaginowanemu się nie dziwię. Każdy prawdziwy facet stanie po stronie swojej kobiety. Kobiety na którą Ty nadajesz.

Atmosferę niszczysz Ty. Sytuacja z tuscana i innych mam gdzie specjalnie podburzałaś Młodszą.

Mi pisałaś też żebym z Niką i wyimaginowanym nie gadała bo to Twój wróg, po stwierdzeniu, że ja nie mam wrogów zaczęłaś najeżdżać na mnie.

Jeżeli zasłużyłam na warna to proszę go dać.

@@ Prawda, nie było mnie. Ale niech wszyscy wiedzą że ta sytuacja nie dzieje się od dzisiaj. Od dawna nadajesz na każdą laskę z serwera i się dziwisz takiej reakcji?

nie na każdą bo na Ostrą nie naciskam dla mnie jest super dziewczyną i ma na pewno więcej rozumu niż poniektóre .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności