Crypt0n Opublikowano 19 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Witam. Chciał bym was gorąco zaprosić na turniej organizowany przez dla wszystkich graczy Fragujemy.com, z okazji że 25.10.2015 będę już rok adminem na serwerze ONLY AWP postanowiłem zrobić mini konkurs. Format/infromacje: Turniej odbywa się na zasadach, gramy 10 rund kto będzie miał więcej wygranych rund wygrywa. Czas trwania jeden rundy 1min Broń która będziemy używać na turniej to awp. Serwer na którym się odbędzie konkurs[...] Konkurs jest dla wszystkich Organizatorzy: Data i godzina konkursu: 25.10.2015 godzina 14/15:00 Mapy na których będzie odbywać się turniej: Awp_lego_crash2_csgo / awp_dust / awp_ice_csgo. Zasady: Żeby wziąć udział musisz najpierw polubić naszego Fanpage => https://www.facebook.com/siecfragujemy, i akceptować poniższy regulamin. Nie przechodzimy do teamu przeciwnego. Nie używamy niecenzuralnych słów na chacie podczas turnieju. Nie używamy niecenzuralnych słów używając micro podczas turnieju. W przypadku opuszczenia serwera przez użytkownika ma on 5 minut na ponowne połączenie się z nim w innym przypadku przegrywa on. Zapisy rozpoczynają się w momencie opublikowania postu na forum. Puszczanie muzyki na serwerze podczas oficjalnego meczu jest zabronione. Maxymalna liczba uczestników w turnieju wynosi 24. Minimalna liczba uczestników aby konkurs się odbył wynosi 18. Czas zapisów do 24.10.2015 Wygrani wysyłają mi wiadomość na forum z swoim trade linkiem, nagrody są przyznawane dzień później po konkursie. Złamanie regulaminu podczas gry skutkuje Ostrzeżeniem/Dyskwalifikacją zawodnika łamiącego regulamin z turnieju. Uczestnicy zgłaszają się na turniej wzorem: Nick: Link do profilu steam: Nagrody: 1 miejsce - Usp Kajman fabrycznie nowy. 2 miejsce - m4a4 Dragon king lekko używany 3 miejsce - Mp7 nemezis Lekko używany Jeśli ktoś chce wspomóc konkurs skinami zapraszam do wysyłania skinów do mnie. Trade link=> https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=141697195&token=9rOLZuy2 Zapraszam do wspólnej zabawy. Edytowane 19 Października 2015 przez Crypt0n
Rekomendowane odpowiedzi