Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 19 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Witam, Po dłuższej przerwie postanowiłem pograć w CS. Mam nowy komputer, laptopa i tutaj pojawia się problem, bo podczas grania na nim strasznie mi rwie grę. Nie wiem czy to laptop nie daje rady czy mam coś z ustawieniami. Postać podczas gry biegnie i w pewnym momencie zatrzymuje się na chwile po czym się odwiesza i leci dalej, tak jakbym miał ostre lagi. Nie umiem wyciągną więcej niż 60 FPS (pionowa wyłączona). Poniżej przedstawiam ustawienia rate, dane komputera oraz krótkie demko na którym doskonale widać mój problem. RATE: cl_rate 20000 rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 cl_cmdbackup 2 ex_interp 0.01 fps_max 101 rozdzielczość 1280x720 directx 11 KOMPUTER: Lenovo CPU: Intel I3 1.9G RAM: 6GB DDR3 (1600 MHz) NVIDIA GeForce 840M - 4096 MB Intel HD Graphics 4400, ForceWare 340.52, Nvidia Optimus Windows 8.1 DEMO: gg.rar Edytowane 19 Października 2015 przez Borsaton.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 19 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 PPM -> Panel sterowania nvidia -> sprawdź czy hl.exe jest uruchamiany na GeForce 840M a nie na zintegrowanej. 1
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Jest ustawione to co jest zaznaczone. Pradopodobnie znalazłem przycznę. Pamiętam, że na starym komputerze przy każdym jego uruchomieniu musiałem wpisywać hasło do WI-FI - po prostu nie zapamiętywało mi go. W momencie kiedy zrobiłem, że hasła wpisywać nie musiałem i automatycznie mi się komputer łączył do WI-FI to pojawiały się ściny w CS jakie mam teraz - nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale to jest fakt. Aktualnie mam zrobione tak, że do WI-FI łączy mi się automatycznie bez wpisywania hasła. I teraz chciałbym to zmienić, ale ze mnie laik i nie potrafię. A więc prośba do was bym umiał zrobić tak aby za każdym razem kiedy uruchomię komputer na nowo musiał wpisać hasło do sieci bezprzewodowej z której chce korzystać. WSZYSTKO DZIAŁA. MOŻNA ZAMKNĄĆ. Edytowane 19 Października 2015 przez Borsaton.
Rekomendowane odpowiedzi