marvel Opublikowano 3 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Witam, zainstalowałem HLC 2.3. Robię tak jak w poradnikach, wczytuję zdjęcie, resize, odszukuję hl.exe i klikam Make Wad. Pojawia mi się okienko Cannot create lumpy.bat?? Czy ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?
Złap Mnie Opublikowano 3 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Zapisz na pulpicie jako tempdecal.wad --> potem klikasz "make wad" Następnie odszukujesz oryginalny plik, usuwasz go i wrzucasz swój. @edit Jak wybierzesz swoje logo i skończysz obróbkę, to zapisujesz to jako plik na pulpicie.
marvel Opublikowano 3 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Zapisz na pulpicie jako tempdecal.wad --> potem klikasz "make wad" Następnie odszukujesz oryginalny plik, usuwasz go i wrzucasz swój. Ale co mam zapisac jako tempdecal.wad? @edit ALe własnie sęk w tym, że już na etapie tworzenia wad wyskakuje mi błąd.
Złap Mnie Opublikowano 3 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Napisz punkt po punkcie jak je tworzysz
marvel Opublikowano 3 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 1.Wybieram logo w formacie .bmp -> load Bit map 2. Resize 3. Locate Halfilife. Wybieram plik hl.exe 4. Klikam Make Wad i wtedy pojawia się błąd jak wyżej.
Złap Mnie Opublikowano 3 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Między 3 a 4 punktem. Zapisz plik na pulpit - nazwa pliku - tempdecal.wad @edit Nareszcie załapałeś :D @edit 2 Działa czy nie, bo nie rozumiem treści tego zdania 1
marvel Opublikowano 3 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Między 3 a 4 punktem.Zapisz plik na pulpit - nazwa pliku - tempdecal.wad Ale jaki plik?@editDobraz zrobiłem. Trzymaj fraga, dzięki.@edit2Zmieniam nazwe pldecal.ls bo taki plik mi sie tworzy na tempdecal.wad i nie dziala. Myslalem ze jest już ok... @edit3 Endriu napisz mi jak ty to robisz w tym programie. Edytowane 3 Października 2015 przez marvel
Rekomendowane odpowiedzi