Pro+moc=ja Opublikowano 13 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2015 Witam, wiem że podobny temat jest już podpięty lecz mój problem polega na tym że nie mogę wyłączyć synchronizacji pionowej. Moja karta graficzna to : AMD Radeon HD 6500M/5600/5700 Series Przeszukałem całe google i naprawdę na nic konkretnego nie natrafiłem. Wiem że do wyłączenia synchronizacji potrzebny Jest AMD CCC próbowałem go pobrać co nie było łatwe udało mi się znaleźć jedną opcje lecz tam wyskakiwał błąd "nie można uruchomić amd catalyst control center w programie amd nie ma już żadnych ustawień które można skonfigurować". No już naprawdę nie mam pojęcia, instalowałem sterownik na nowo, aktualizowałem i nic. Pomóżcie bo na 60fps nie da się grać. Wszystko się zaczeło gdy zainstalowałem cs'a przez steam bo na ns było wszystko w porządku. Podrzucę wam cfg który spróbujecie przerobić może to coś pomoże. http://www53.zippyshare.com/v/kFklDO4C/file.html
osejszon Opublikowano 13 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 13 Września 2015 To laptop? Jeśli tak, to podaj jego model. Config przerobiony na szybko. Wyłączyłem chat, krew, pogodę i cienie. Poprzestawiałem również raty. Powinieneś poczuć poprawę, napisz czy Ci to odpowiada. Co do karty to pomyślę później. config.cfg
Pro+moc=ja Opublikowano 13 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Września 2015 To samo, tak jakby celownik ciągknał sie za ruchem myszki :/
osejszon Opublikowano 13 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 13 Września 2015 W takim razie cfg da niewiele, bo widocznie masz stałe 60 FPS. Podaj nazwę systemu, zainstalowanego sterownika karty graficznej i model laptopa. Być może to wina złych sterowników, ale ręki sobie uciąć nie dam. 1
Pro+moc=ja Opublikowano 13 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Września 2015 Karta graficzna: AMD Radeon HD 6500M/5600/5700 series System: Win 7 64bity Laptop: Dell Studio 1749 Sterownik: aticfx64.dl Wersja 12.104.0.0 Data to 2013-03-29 Pod. przez WHQL: Tak Wersja DDI: 11 Model sterownika: WDDM 1.1 Wiele ludzi z podobnym problemem po wyłączeniu synchronizacji pionowej nie mieli tego problemu, lecz tak jak wyżej pisałem mam problem z zainstalowaniem lub uruchomieniem programu AMD CCC. Może macie jakieś dobre źródło do pobrania tego programu.
exe69 Opublikowano 16 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 polecam odinstalować sterowniki jako ze masz windows 7 za pomoca panelu sterowania i i wyczyść pozostałości za pomocą Driver Sweeper. http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064#amd-catalyst-packages a tu masz sterowniki :) moze pomoze :)
Pro+moc=ja Opublikowano 16 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Temat można zamknąć. Pomógł Osejszon. Wielkie dzięki. Rozwiązanie: Trzeba było odznaczyć w zakładce Video "Wait for vertical sync."
Rekomendowane odpowiedzi