NHNF Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Serwer:CODNick podczas gry:` No Head No FunNick admina podczas gry:nie wiemPowód bana:niżejOpis sytuacji:gram i ban.Wydruk z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Fragujemy.com[AMXBans] Reason: 'a gdzie ss?'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1975614411'[AMXBans] Your IP: '46.21.222.66'[AMXBans] ======================================= Wiesz gdzie ssy? W D*****. Przedwczoraj dostałem ub, a wczoraj pół dnia grałem, a Ty mnie wieczorem banujesz. Nie mam zmiennego ip, więc nie mógłbym wejść na serwer jak jest ban. Total nieogar. 1
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi