frez Opublikowano 31 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Prace sprzed 2 lat. Rozważam powrót do tych bajerów, także oceńcie czy ktoś taki jak ja wam się przyda :P Edytowane 31 Lipca 2015 przez frez 4
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Prace 1,4 najbardziej mi się podobają ;). Ciekawe wykonanie. A co do 2,3 to do mnie jakoś nie przemawiają. Weź zrób coś nowego i wstaw ^^.
frez Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Trudno bedzie się nauczyć illustratora od nowa, ale spróbuję. Btw. Każda praca z wyjątkiem 1 była wykonywana jedynie od napisu, zadnych stocków, c4d, renderów. A, i wstawiłem prace które akurat znalazłem, jeżeli ktoś chce zobaczyć całość mogę dać link na priv Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez frez
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nie używałem illustratora to i nie znam jego możliwości ale weź podeślij mi na priv link chętnie zobaczę ^^
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Praca nr. 3 jest łatwa, wiem nawet jak ją zrobiłeś. :D 1
Shhizer Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 No ładne prace, mi się podobają.
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi