thc_oneshot Opublikowano 30 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak dla mnie, najlepszy snajper :) Nie wierze w to co on robi. Jakie jest wasze zdanie ? Jest ktoś lepszy ? 2 Cytuj
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 30 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Ciężko mi oceniać kto jest lepszy ale gdybym miał wybierać to aktualnie w dużo lepszej formie jest JW. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 30 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Kenny jest bardzo dobry, ale team to ma chujowy. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 31 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Daj mi taki serwer na jakim oni graja te sparingi to też Ci pokaże jak się gra. edit: do tego sporo szczęścia ma. Cytuj
thc_oneshot Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Daj mi taki serwer na jakim oni graja te sparingi to też Ci pokaże jak się gra. edit: do tego sporo szczęścia ma. Co ma server do Skilla, a po za tym, logiczne że ćwiczą i grają sparingi. Szczęścia, chcesz mi napisać że tyle razy, jakie on rundy 5v1 wygrywał, były kwestią szczęścia ? Wiadomo, trochę szczęścia trzeba mieć, lecz w większości to czysty skill. Cytuj
Parker Opublikowano 31 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Wdg. mnie Kenny jest dobry lecz nie najlepszy. Trochę mało znany Cyberfocus i s1mple miażdżą z AWP. Cytuj
pjN Opublikowano 31 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Daj mi taki serwer na jakim oni graja te sparingi to też Ci pokaże jak się gra. edit: do tego sporo szczęścia ma. Napisz do nV, vp czy innej organizacji z dywizją cs, pochwal się swoim triplem http://fragujemy.com/topic/26310-tripel-z-awp-on-mm/(XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), to może cię wezmą i zostaniesz snajperem drużyny XDDDD IMO KennyS od kilku miesięcy nawet nie jest w top5 snajperów. Po nerfie awp kennys nie jest już kennym esem. Lepszy od niego jest jw, skad, s1mple, guardian, olof, chrisJ... Cytuj
thc_oneshot Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Napisz do nV, vp czy innej organizacji z dywizją cs, pochwal się swoim triplem http://fragujemy.com/topic/26310-tripel-z-awp-on-mm/(XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), to może cię wezmą i zostaniesz snajperem drużyny XDDDD IMO KennyS od kilku miesięcy nawet nie jest w top5 snajperów. Po nerfie awp kennys nie jest już kennym esem. Lepszy od niego jest jw, skad, s1mple, guardian, olof, chrisJ... Masz rację, kenny nie jest w formie, lecz myślę że da radę do niej powrócić :) Edytowane 31 Lipca 2015 przez thc_oneshot Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 31 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Pasha też taki dobry był, grałem już przeciw niemu powiem tylko tyle. W team na taktykach i tych ich fleszach biję jak pojebany, solo jest chujowy jak barszcz... Cytuj
DymsoNek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Z tego co zaobserwowałem to dobry ma refleks :D Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez DymsoNek 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Z tego co zaobserwowałem do dobry ma refleks :D z tym się zgodzę to akurat ma dobre ;-) Cytuj
pjN Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pasha też taki dobry był, grałem już przeciw niemu powiem tylko tyle. W team na taktykach i tych ich fleszach biję jak pojebany, solo jest chujowy jak barszcz... A kogo obchodzi solo gra? Chyba tylko ciebie, jak cię kumpel solo keruje. CS to gra drużynowa i bardzo dobrze, że w grze drużynowej gra zajebiście. Cytuj
thc_oneshot Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A kogo obchodzi solo gra? Chyba tylko ciebie, jak cię kumpel solo keruje. CS to gra drużynowa i bardzo dobrze, że w grze drużynowej gra zajebiście. Dokładnie. Cytuj
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Na Dm Jale jednak :). Mam nadzieję, że wróci do poprzedniej formy bo gra na dm to jedno a gra meczy to drugie. 4 Cytuj
thc_oneshot Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jak dla mnie, zmiana drużyny wyszła by mu na lepsze. Na Dm Jale jednak :). Mam nadzieję, że wróci do poprzedniej formy bo gra na dm to jedno a gra meczy to drugie. Nice. Cytuj
FriendlyPC Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Skurw**** dobry jest ale ja lepszy w 1.6 na aimie :D Cytuj
fantom1g Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nono dobry jest :) Cytuj
Siorpaj Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zawieszony Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Refleks ma zajebisty, też bym rak grał jakby nie przerwy :D. Cytuj
pjN Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jak dla mnie, zmiana drużyny wyszła by mu na lepsze. Nice. Przecież on niedawno zmienił drużynę... Nie gra już w titan. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi