Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ciężko mi oceniać kto jest lepszy ale gdybym miał wybierać to aktualnie w dużo lepszej formie jest JW.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kenny jest bardzo dobry, ale team to ma chujowy. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Daj mi taki serwer na jakim oni graja te sparingi to też Ci pokaże jak się gra.

edit:

do tego sporo szczęścia ma.

Opublikowano

edit:

Co ma server do Skilla, a po za tym, logiczne że ćwiczą i grają sparingi. Szczęścia, chcesz mi napisać że tyle razy, jakie on rundy 5v1 wygrywał, były kwestią szczęścia ?

Wiadomo, trochę szczęścia trzeba mieć, lecz w większości to czysty skill. 

Opublikowano

Wdg. mnie Kenny jest dobry lecz nie najlepszy. Trochę mało znany Cyberfocus i s1mple miażdżą z AWP.

Opublikowano

edit:

Napisz do nV, vp czy innej organizacji z dywizją cs, pochwal się swoim triplem http://fragujemy.com/topic/26310-tripel-z-awp-on-mm/(XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), to może cię wezmą i zostaniesz snajperem drużyny XDDDD

IMO KennyS od kilku miesięcy nawet nie jest w top5 snajperów. Po nerfie awp kennys nie jest już kennym esem. Lepszy od niego jest jw, skad, s1mple, guardian, olof, chrisJ...

Opublikowano (edytowane)

Napisz do nV, vp czy innej organizacji z dywizją cs, pochwal się swoim triplem http://fragujemy.com/topic/26310-tripel-z-awp-on-mm/(XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), to może cię wezmą i zostaniesz snajperem drużyny XDDDD

IMO KennyS od kilku miesięcy nawet nie jest w top5 snajperów. Po nerfie awp kennys nie jest już kennym esem. Lepszy od niego jest jw, skad, s1mple, guardian, olof, chrisJ...

Masz rację, kenny nie jest w formie, lecz myślę że da radę do niej powrócić :)

Edytowane przez thc_oneshot
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pasha też taki dobry był, grałem już przeciw niemu powiem tylko tyle. W team na taktykach i tych ich fleszach biję jak pojebany, solo jest chujowy jak barszcz...

Opublikowano (edytowane)

Z tego co zaobserwowałem to dobry ma refleks :D

Edytowane przez DymsoNek
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co zaobserwowałem do dobry ma refleks :D

z tym się zgodzę to akurat ma dobre ;-)

Opublikowano

Pasha też taki dobry był, grałem już przeciw niemu powiem tylko tyle. W team na taktykach i tych ich fleszach biję jak pojebany, solo jest chujowy jak barszcz...

A kogo obchodzi solo gra? Chyba tylko ciebie, jak cię kumpel solo keruje. CS to gra drużynowa i bardzo dobrze, że w grze drużynowej gra zajebiście. 

Opublikowano

A kogo obchodzi solo gra? Chyba tylko ciebie, jak cię kumpel solo keruje. CS to gra drużynowa i bardzo dobrze, że w grze drużynowej gra zajebiście. 

Dokładnie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na Dm Jale jednak :). Mam nadzieję, że wróci do poprzedniej formy bo gra na dm to jedno a gra meczy to drugie.

94622542039635260875.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie, zmiana drużyny wyszła by mu na lepsze. 

Na Dm Jale jednak :). Mam nadzieję, że wróci do poprzedniej formy bo gra na dm to jedno a gra meczy to drugie.

94622542039635260875.jpg

Nice. 

Opublikowano

Jak dla mnie, zmiana drużyny wyszła by mu na lepsze. 

Nice. 

Przecież on niedawno zmienił drużynę... Nie gra już w titan.