Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Poradnik: Gothic II Akcja toczy się w świecie fantasy Myrtana i kontynuuje fabułę pierwszej części gry. Tym razem jednak nie poruszamy się już tylko wewnątrz kolonii przestępców objętej zasięgiem magicznej bariery, ale po dużych otwartych terenach, wśród których znajdziemy m.in. miasteczko nadmorskie, klasztor, wyspę smoków i oblężony przez orki zamek. Rozdział I Grę zaczynasz w potężnej wieży Xardasa, w środku magicznego pentagramu. Zacznij od rozmowy z Xardasem (dostaniesz pierwsze zadanie: musisz porozmawiać z przywódcą paladynów Lordem Hagenem i zdobyć Oko Innosa. Rozejrzyj się po wieży w poszukiwaniu ekwipunku, przeczytaj też wszystkie znalezione księgi. Gdy wyjdziesz z wieży, podążaj w dół ścieżką. Doprowadzi Cię ona do miasta. Po lewej stronie zobaczysz nieduże jezioro. Przy jeziorze znajdziesz ukryte przejście do kotliny z Lesterem. Możesz tam wejść teraz albo wrócić tu jak zdobędziesz więcej doświadczenia. Dalszy ciąg poradnika znajdziesz, tutaj Edytowane 2 Marca 2014 przez Ice Tea
Adek d(-.-)b Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Heh, ja przeszedłem Gothica bez solucji :D 5 miesięcy zajęło :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Heh, ja przeszedłem Gothica bez solucji :D 5 miesięcy zajęło :D No trochę przechodzenia jest, ale ja wolałem grać z poradnikiem ponieważ dużo misji nie wiedziałem jak zrobić. Po przejściu jedną frakcją tzn. Paladynami zacząłem grać najemnikami ;) Uwaga: Jeśli jest się Paladynem i chce być jednocześnie Najemnikiem to nie masz tam czego szukać.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Heh, ja przeszedłem Gothica bez solucji :D 5 miesięcy zajęło :D No trochę przechodzenia jest, ale ja wolałem grać z poradnikiem ponieważ dużo misji nie wiedziałem jak zrobić. Po przejściu jedną frakcją tzn. Paladynami zacząłem grać najemnikami ;) Uwaga: Jeśli jest się Paladynem i chce być jednocześnie Najemnikiem to nie masz tam czego szukać. Dwójkę da rady lajtowo bez solucji natomiast z 3 już nie jest tak łatwo świat jest ogromny i nie wiadomo co gdzie jest.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dwójkę da rady lajtowo bez solucji natomiast z 3 już nie jest tak łatwo świat jest ogromny i nie wiadomo co gdzie jest. Hahah 3 to ja przeszedłem bez solucji w tej części to masz wszystko na talerzu. Jest wszystko zrozumiałe i pisze ci w dzienniku wszystko czego potrzebujesz. 2 jest trudniejsza zarazem tajemnicza ponieważ dużo się tam dzieje a po za tym w lasach jest mroczno i strasznie ;D P.S Jeśli przejdziesz wszystkie gothic'y pokolei to i nawet bez solucji przejdziesz.
Dziki Tygrys Opublikowano 14 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2012 Gothic II w 2 tyg można przejść jak sie wie co i jak ;D
-=Krzysiek=- Opublikowano 16 Maja 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2012 Gothic II w 2 tyg można przejść jak sie wie co i jak ;D ym... gothic II to 20h grania bez misji pobocznch etc., nawet krócej :P, więc jakbyś nołlajfił to byś w dzień tzn. w dobę byś go przeszedł :D
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi