Makavelli Opublikowano 15 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Usługa: premium Serwer:codmod Opis problemu:witam, mój problem polega na tym iż, dostałem bana lecz nie było mnie na serwerze wyszedłem ok. Godz. 12-13, i wszystko było w porządku, jak już próbowałem wejść koło 18 był już ban w ogóle nie ladowal mi się pasek, niemam pojęcia o co chodzi, myślałem że coś może mi się z cs'em stało to go przeinstalowałem lecz dalej był problem, proszę o jak najszybszą odpowiedź. Mój nick w grze: Makavelli@ Uwagi:żadnych uwag
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 15 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Tak Ci ciężko znaleźć prawidłowy dział który jest nawet dla takich jak Ty zaznaczony na czerwono?! Litości. http://fragujemy.com/forum/124-odwo%C5%82anie-od-bana/
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 15 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi