Malysko Opublikowano 13 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2015 nie tyle w temacie a tak dokładnie to admnistracja poprostu miód malina nie ma problemu polecam wszystkim fragujemy tylko tutaj dostaniesz ban za rush w 1 rundzie jak byleś afk i nie to nie był przypadek j3bać przecinki i kropki w przcie mam 9 lat ogółem administracja jest beznadziejna j3bane kozaczki wyzywaja i lecą bany za nic i nie ja tylko mam problem tylko w luj ludzi tak samo znajomych jak i ludzi na serwie takich co normalnie rozmawiaja z administracja o wszystkim i sie bawią w znajomych umawiają na mixy a tak po 2 stronie to im na ryj srają i nie raz sie smieja nawet ja z nimi więc pozdro nie wymieniach administracji tylko tak se to pisze mam duzo screenow z wyzwiskami itp itd na kij to pisze tu oczywiscie o awp cs go ;3 1
Malysko Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2015 a no tak wszedlem spytalem kto mi dal bana i dlaczego powod rush jak bylo 3 i ktos sie poplakal ze rushuje skoro rush od 3 i dostalem bana parker powiedzial ze to nie on mi dal a ja napisalem ten kto mi dal to parowa musi byc skoro tak sie zachowuje a no tak parker mowi to poczekaj chwile zaraz mu powiem i dal mi bana wiec pozdro dla ciebie spider man parker w luj i *******
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 13 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2015 Czemu ja się zabieram za czytanie tego? Używaj znaków interpunkcyjnych i dużych liter następnym razem. :) Nie wiem czemu piszesz skarge w ironiczny, wręcz sarkastyczny sposób. Skarga powinna w prosty sposób przedstawiać sytuacje i osoby o które chodzi. administracja jest beznadziejna j3bane kozaczki wyzywaja i lecą bany za nic Może przedstaw jakieś dowody? Na razie to ty jesteś nie zbyt miły względem administracji. mam duzo screenow z wyzwiskami Więc gdzie one są? Przedstaw nam je :)Twoja wypowiedz jest tak bardzo niedorzeczna i niespójna, że trudno mi tu wyciągnąć inne cytaty na które można odpowiedzieć.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 13 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 3
Rekomendowane odpowiedzi