Hatsui Opublikowano 12 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Serwer:cs go only dd2 Wpisany tytuł: ZWUNTKYH STEAM_ID: STEAM_1:1:122194182 00:26 39 0 active 80000 Na jaki okres czasu został zakupiony V.I.P: 50dni Uwagi: brak Edytowane 12 Lipca 2015 przez Hatsui
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 12 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam Nie widzę wpłaty o tytule Hatsui lub tytule/kodzie sms ZWUNTKYH. Proszę się upewnić czy kod został wprowadzony poprawnie. Konsultant wsparcia technicznego,Fragujemy.com
Hatsui Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 Czy ten kod ma jakąś określoną jakby datę przydatności? Bo ten kod zgadza mi się z tym jaki dostałem sms a wysyłałem go w piątek. Gdy ostatnio vipa kupowałem wszystko się zgadzało i nie było żadnych problemów. Może jest jakaś inna przyczyna, że kod nie działa bo ja go dokładnie kilkakrotnie sprawdzam i przepisuje.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 12 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 Rozwiązanie problemu okazuje się banalnie proste ;) W widgecie płatności sms dostępnym tutaj: https://admin.pukawka.pl/api/?keyapi=UhtZedmApegdPog Należy wpisać otrzymany kod SMS, wpisać wybrany przez siebie tytuł - najlepiej swój nick - i kliknąć doładuj. Z jakiegoś powodu wysłałeś smsa, otrzymałeś kod.... i na tym zakończyłeś. VIP został dodany, jest już aktywny. Konsultant wsparcia technicznego,Fragujemy.com
Rekomendowane odpowiedzi