Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Aby mieć własną tapetę w menu Counter Strike należy: 1. Pobrać program Cake z załącznika, następnie go wypakować i uruchomić cake.exe 2. Kliknąć "Load Image" w lewym dolnym rogu 3. Wyszukać na liście wcześniej przygotowany obrazek, który posłuży jako tapeta i kliknąć "Open" Uwaga!: Dobrze jest, gdy obrazek jest w tej samej rozdzielczości co gra. 4. Kliknąć "Save to Directory" 5. Wyszukać folder background i kliknąć "Save" Uwaga: Dla steama w polskiej wersji: Valve\Steam\SteamApps\nazwa_konta\counter-strike\cstrike_polish\resource\background Jeżeli nie ma folderu "background" należy go utworzyć. EFEKT KOŃCOWY:
Adek d(-.-)b Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jak zrobiłeś te skróty do serwera? :D
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jak zrobiłeś te skróty do serwera? :D http://fragujemy.com/Menu-Fragujemy-com?pid=7458#pid7458
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 + dla Ciebie Grześ. Szukałem coś takiego :)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 E Dasz mi tą tapete? http://gamingbolt.com/wp-content/gallery/counter_strike-global-offensive-wallpapers-in-hd/counter_strike_global_offensive_wallpapers.jpg
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dobra robota :) łapaj plusika ;D
ZyWiecki Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zawieszony Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Gicior :) Łapaj plusa
Nobek? Opublikowano 9 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2012 teraz mam taki wyglad menu csa jak ty:) identycznie :P
Arron :* Opublikowano 19 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzięki. Browarek leeci ;]
Sh!q Opublikowano 20 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zajebiste , Dzieki Leci Browar !
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi