Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wyzywasz, obrażasz i przeklinasz. Na razie wstrzymuje zdanie, zobaczymy wypowiedzi innych.
Fajny Nick Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wyzywasz, obrażasz i przeklinasz. Na razie wstrzymuje zdanie, zobaczymy wypowiedzi innych. Nie chcę być złośliwy ale tutaj muszę coś powiedzieć, owszem zachowywaŁEM się tak, "obrażasz" "wyzywasz" . Hm. Mało wypowiedzi, natomiast wszczynając do Twojego zachowania, zachowujESZ się nie inaczej odemnie, i masz " Moderatora " H@ Minecrafta itp... Nie chcę komentować dalej, bo mógłbym piisaaać, piissaaaać i pisać. Oczywiście szanuję Twoją, jak i każdego decyzję, ale niczym się nie różnisz .
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nigdy nie wyzywałem nikogo na forum ani mc. Zacznijmy od tego, że mam jeszcze admina 4fun. Spinać to ja się spinałem do cheaterów i trolli takich jak Ty.
Fajny Nick Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Chyba nie muszę komentować powyższej wypowiedzi ;) Kolega Zrobił to za mnie ; )
Rekomendowane odpowiedzi