Shhizer Opublikowano 29 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam polecam wam przeczytać książkę pt. Quo Vadis ponieważ to jest bardzo ciekawe książka, a jeszcze bardziej bym polecił wam oglądnąć film owiele inny niż książka.
Pawel 3Trefl Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Za moich czasów powieść ta była lekturą w gimnazjum. Przyjemnie się to czyta, nie jest tak ciężkie, przez co lektura nie jest męcząca. Filmu nie oglądałem, ale jeśli kiedyś nadarzy się okazja, to rzucę okiem.
Karolciia Opublikowano 29 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Była to moja lektura, bardzo mi sie ksiazka podobała, ale również polecam obejrzeć film! :D
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi