SqeeT Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj wielki finał LM :D FC Barcelona vs Juventus F.C :) Jaki obstawiacie wynik? Edytowane 6 Czerwca 2015 przez SqeeT 2
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie są to drużyny z mojej bajki, ale stawiam na Barcę (2-0). Szkoda, że nie dotrwam do finału albo nie będę go pamiętał, bo kawalerskie, ale nie ma tego złego ;) GLORY MANCHESTER UNITED. 1
Goofy ♫ Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Barcelona optymalnie ! 2:0 - Meśi, Neymar ;)
epro Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Barca Mistrz wygra !!!! :D 1
Artur Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Barcelona ;p 3-1 1
KeBaB Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wykluczony Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ja wiem...Spekulował bym na ten temat, Juve nie jest wcale w takiej złej formie. Co racja RM dostał po dupie, ale każdemu się zdarza. Chociaż wydaje mi się, że Juve strzeli pierwsze bramkę i Barca się zmarszczy i nie będa grali tego co powinni, bo jak zwykle wyjdą zbyt pewni siebie :) Mi się wydaje, że będą karne :) 1
frez Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Obstawiam że będzie dogrywka, dlaczego ? Obrona Juve będzie starała się wyłączyć messiego z meczu a z resztą jakoś im pójdzie( Oczywiście jest możliwość że Suarez lub Neymar wyrwą się obronie i strzelą bramke ) Podsumowując, będzie to mecz Ultra atak vs Ultra defensywa. Jednak moje serce zawsze będzie przy Barcelonie dlatego wierzę że uda im się wygrać ;) Edytowane 6 Czerwca 2015 przez frez 1
BBC Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 A ja raczej będe expił:D Morata pokara Barcę. Juve 1:0 Barca 1
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Brak Chielliniego na pewno będzie widoczny, więc kolejne % idą na korzyść dla Barcy, ale myślę, że Barzagli albo Ogbonna go dobrze zastąpią i 1:0 ew. 2:1 dla Juve po 90 min. - chciałbym żeby Juve wygrało, ze względu chociażby na Buffona - tylko tego trofeum mu brakuje. Forza Juve.
RbK Opublikowano 6 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Barca w tym sezonie jest poza zasięgiem, typuje 4:0 - 3x messi, suarez
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie Kibicuje tym klubom ale obstawiam : Barca 2 ; 2 Juve :) Rzuty karne dla Juve :) ________________Real !! <3
epro Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ale pierdzielicie głupoty !!! :D Barca wygra, walić Gumiżelkowych fanów Realu ;) , A Juve hmmmm.... nic do nich nie mam ale i tak przegrają. Barca Barca takie moje zdanie xD (fan Barcy .... zrozumcie) 3
frez Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 @epro dobrze powiedziane xD podzielam twoje zdanie ^^
BBC Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Mówiłem! Może w wynik nie trafiłem ale w strzelca idealnie;) Niechciane Dziecko Królewskich....
BBC Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 3:1 Nie żeby coś ale setki kamer na stadionach a Neymar na kolanach sędziego błaga żeby gola uznał a ręką strzeliłxD Przed tą sytuacją powinien być karny dla Juvwza faul Alvesa na Pogbie, ciekawe jakby mecz się w takim wypadku potoczył , ale to już tylko moje rozmyślenia...
frez Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Idąc tym tropem, na początku meczu również powinien być karny dla barcelony za ręke. Moim zdaniem mecz był wyrównany, barcelona szukała luki w obronie przez cały mecz a Juve bronili co mogli. Ale to już nie czas na rozmyslenia Visca el Barca ! Edytowane 6 Czerwca 2015 przez frez 1
Artur Opublikowano 7 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Bardzo dobry mecz. Przyjemnie się oglądało. Barca zasłużenie wygrała. Tak jak myślałem w komentarzu o góry dobrze obstawiłem wynik :p 1
KeBaB Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wykluczony Opublikowano 8 Czerwca 2015 Barca Barcaa...."Kto dziś wygra ważny mecz ? LECH!!! Bo to dla Nas ważna rzecz JEST!" :D
Rekomendowane odpowiedzi