Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj wielki finał LM :D FC Barcelona vs Juventus F.C :) Jaki obstawiacie wynik? 

Edytowane przez SqeeT
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie są to drużyny z mojej bajki, ale stawiam na Barcę (2-0).

Szkoda, że nie dotrwam do finału albo nie będę go pamiętał,

bo kawalerskie, ale nie ma tego złego ;)

GLORY MANCHESTER UNITED.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja wiem...

Spekulował bym na ten temat, Juve nie jest wcale w takiej złej formie. Co racja RM dostał po dupie, ale każdemu się zdarza. Chociaż wydaje mi się, że Juve strzeli pierwsze bramkę i Barca się zmarszczy i nie będa grali tego co powinni, bo jak zwykle wyjdą zbyt pewni siebie :)

Mi się wydaje, że będą karne :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Obstawiam że będzie dogrywka, dlaczego ? Obrona Juve będzie starała się wyłączyć messiego z meczu a z resztą jakoś im pójdzie( Oczywiście jest możliwość że Suarez lub Neymar wyrwą się obronie i strzelą bramke ) Podsumowując, będzie to mecz Ultra atak vs Ultra defensywa. Jednak moje serce zawsze będzie przy Barcelonie dlatego wierzę że uda im się wygrać ;)

Edytowane przez frez
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A ja raczej będe expił:D Morata pokara Barcę. Juve 1:0 Barca

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brak Chielliniego na pewno będzie widoczny, więc kolejne % idą na korzyść dla Barcy,  ale myślę, że Barzagli albo Ogbonna go dobrze zastąpią i 1:0 ew. 2:1 dla Juve po 90 min.  - chciałbym żeby Juve wygrało, ze względu chociażby na Buffona - tylko tego trofeum mu brakuje. Forza Juve.

Opublikowano

Barca w tym sezonie jest poza zasięgiem, typuje 4:0 - 3x messi, suarez

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie Kibicuje tym klubom ale obstawiam :

Barca 2 ; 2 Juve :)

Rzuty karne dla Juve :)

Real !! <3

Opublikowano

Ale pierdzielicie głupoty !!! :D Barca wygra, walić Gumiżelkowych fanów Realu ;) , A Juve hmmmm.... nic do nich nie mam ale i tak przegrają. Barca Barca takie moje zdanie xD (fan Barcy .... zrozumcie) 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

@epro dobrze powiedziane xD podzielam twoje zdanie ^^

Opublikowano

Mówiłem! Może w wynik nie trafiłem ale w strzelca idealnie;) Niechciane Dziecko Królewskich....

Opublikowano

3:1 Nie żeby coś ale setki kamer na stadionach a Neymar na kolanach sędziego błaga żeby gola uznał a ręką strzeliłxD Przed tą sytuacją powinien być karny dla Juvwza faul Alvesa na Pogbie, ciekawe jakby mecz się w takim wypadku potoczył , ale to już tylko moje rozmyślenia...

Opublikowano (edytowane)

Idąc tym tropem, na początku meczu również powinien być karny dla barcelony za ręke. Moim zdaniem mecz był wyrównany, barcelona szukała luki w obronie przez cały mecz a Juve bronili co mogli. Ale to już nie czas na rozmyslenia Visca el Barca !

Edytowane przez frez
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Bardzo dobry mecz. Przyjemnie się oglądało. Barca zasłużenie wygrała. Tak jak myślałem w komentarzu o góry dobrze obstawiłem wynik :p

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Barca Barcaa....

"Kto dziś wygra ważny mecz ? LECH!!! Bo to dla Nas ważna rzecz JEST!" :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności