Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używaszadi
Wiek19
Staż gry Counter-Strikegram od 12 roku życia 
Staż gry na serwerzeMało od 2 dni
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comNie http://bany.fragujemy.com/bans/index.html
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?Tak byłem adminem na serwerze GGWP.pl CoD mod AW 501lvl
Znajomość komend oraz funkcji adminaTak znam się na amx 
Godziny w jakich graszJeżeli podejmuje się gry na jakimś serwerze gram praktycznie cały czas od rana do wieczora 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminemJako Admin prócz swoich obowiązków jestem w stanie poświęcić swój czas i wykorzystać swoją determinację w celu poprawienia rozgrywki zwykłym graczom, a uprzykrzyć życie odpałom i zniwelować ich niszczenie gry zwykłym porządnym ludzom! :)

W dodatku mogę oferuję pomoc przy robieniu roundsoundów. ^^

Chcę wprowadzić trochę spokoju na serwerze aby ludzie mniej się wyzywali :)

Jestem osobą wesołą mam duże poczucie humoru i co najważniejsze jestem tu aby pomagać graczom w spokojniej grze :)

Myślę , że będę dobrym adminem na AW 501lvl nie było żadnych skarg :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDPosiadam STEAM - KrzysioT1

Czy posiadasz mikrofon : Tak posiadam mikrofon :)

Z Poważaniem i pozdrowionka 

Krzysztof Tomaszczyk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności