adi Opublikowano 13 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Nick jakiego używasz: adiWiek: 19Staż gry Counter-Strike: gram od 12 roku życia Staż gry na serwerze: Mało od 2 dniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie http://bany.fragujemy.com/bans/index.htmlCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak byłem adminem na serwerze GGWP.pl CoD mod AW 501lvlZnajomość komend oraz funkcji admina: Tak znam się na amx Godziny w jakich grasz: Jeżeli podejmuje się gry na jakimś serwerze gram praktycznie cały czas od rana do wieczora Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jako Admin prócz swoich obowiązków jestem w stanie poświęcić swój czas i wykorzystać swoją determinację w celu poprawienia rozgrywki zwykłym graczom, a uprzykrzyć życie odpałom i zniwelować ich niszczenie gry zwykłym porządnym ludzom! :) W dodatku mogę oferuję pomoc przy robieniu roundsoundów. ^^ Chcę wprowadzić trochę spokoju na serwerze aby ludzie mniej się wyzywali :) Jestem osobą wesołą mam duże poczucie humoru i co najważniejsze jestem tu aby pomagać graczom w spokojniej grze :) Myślę , że będę dobrym adminem na AW 501lvl nie było żadnych skarg :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Posiadam STEAM - KrzysioT1 Czy posiadasz mikrofon : Tak posiadam mikrofon :) Z Poważaniem i pozdrowionka Krzysztof Tomaszczyk
Rekomendowane odpowiedzi