SOLO Opublikowano 5 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Witam, Dziś i jutro zostaną rozegrane pierwsze mecze półfinałowe Ligi Mistrzów. W pierwszym meczu Juventus Turyn podejmie na własnym stadionie Real Madryt, oczywiście wiadomo kto jest faworytem... Aczkolwiek cicho liczę na włoski zespół, by w końcu wygrał i utarł nos Królewskim :) W drugim meczu, jutrzejszym FC Barcelona na Camp Nou podejmie Bayern Monachium - zeszłorocznego finalistę i zwycięzce LM z przed dwóch lat. Tutaj liczę zdecydowanie na Barcelonę, gdyż od zawsze jestem fanem tego klubu. Jakie wyniki typujecie? Kto będzie mógł poczuć smak walki o Puchar Ligi Mistrzów? Czy bohaterem jednego ze spotkań zostanie Polak? - Robert Lewandowski. Oczywiście nikomu nie życzę porażki. No może ewentualnie Realowi w finale z Barceloną, gdyby do niego doszło :D
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 5 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Mam nadzieję, że Juventus pokaże walkę do końca na boisku. Liczę na nich. Mojego ulubionego zespołu w tym sezonie nie było nawet w LM, ale chciałem żeby to Atletico sięgnęło po puchar. Nie wyszło. Odpadli wiadomo z kim i wiadomo w jakich okolicznościach. 1:0 dla piłkarzy z TurynuCo do drugiego zestawienia tutaj widzę Barcelonę w roli faworyta. Ta maszyna rozkręciła się co widać od kilku spotkań. Strzela mnóstwo bramek, a Messi, Suarez i Neymar co nie do powstrzymania. Myślę, że Lewy jedną bramkę strzeli, ale to będzie za mało. 3:1 dla Dumy Katalonii. 1
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 5 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Szczerze nie kibicuję żadnej z tej drużyn. Życzę najbardziej Lewemu i chciałbym, aby to on zdobył LM z Bayernem i strzelał bramki w półfinale jak i w finale jak mu będzie dany. GLORY MANCHESTER UNITED :D 2
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 5 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Dzisiejszy mecz: FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE! 2:0. Lubię obydwie drużyny jednak sądzę, że Juve pokaże na co ich stać (BBC - Barzagli Bonucc Chiellini) i wygra. Mecz Barcelona vs Bayern - Nie jestem fanem ani Barcy ani Bayernu. Mam nadzieje, że Lewandowski strzeli ze 2-3 bramki. 4:1 dla Bayernu - mam nadzieję, że będzie to dobry, efektowny mecz i zakończy się dużą ilością bramek - wiem optymistycznie bardzo. 1
SOLO Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 BBC vs BBC! Obrona vs atak! :D
BBC Opublikowano 5 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 BBC jest tylko jedno... No i oczywiście ja!:D Mecz jak narazie nie zawodzi, Casillas musi się męczyć,no i 1:0:/ Dawać Królewscy!!!
SOLO Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Jest jeszcze kanał telewizyjny :D! 1
BBC Opublikowano 5 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Dobra dobra :D Z meczu jestem zadowolony, bardzo ciekawy ;) 1:1. Ronaldo :3 Edytowane 5 Maja 2015 przez BBC 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi