SqeeT Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Oodwieczny dylemat :) Usp czy p2000 po Ct? Piszcie wady i zalety obu broni :D Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez SqeeT
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja osobiście gram z p2000, lepsze pestki wchodzą. Co do USP; grałem z tym pistoletem przez tydzień i nie mogłem się do niego przyzwyczaić, fakt faktem czasami wchodziły kosmiczne głowy, ale z p2000 prawie same one shoty.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 grałem tym i tym i wybralem usp-a do pestkowania zajebisty ale mało ammo p2000 fajnie sie pestkuje mozna postrzelac szybciej i ma wiecej ammo ;) Sam wybierz co bedzie lepsze dla Ciebie ;)
GI4NT Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zawieszony Opublikowano 29 Kwietnia 2015 przychylam się do wypowiedzi draxe i kanrin. p2000 o wiele lepsze ,i najważniejszy atut? to więcej ammo. ile razy zginąłem gdy zabrakło mi amunicji w usp :x
SqeeT Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Podsumowując- p2000 lepsze :) Dzięki za komentarze! :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak dla mnie lepsze USP. Może dlatego, że nie przepadam za brońmi bez tłumiku. Fajne pestki wchodzą.
pjN Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja preferuję gra z usp. Po prostu przyzwyczaiłem się do tej broni i bardzo dobrze mi się nią gra ;d Ogólnie usp i p2k to są takie same bronie różniące się jedynie ilością ammo, wyglądem i głośnością strzału ;) Wybór zależy od upodobań Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez pjN
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wolę usp, jestem już przyzwyczajony do tej bronii i mam z niej lepszą kontrolę strzału. Ale jak mam dzień w paraliżem rąk, to i tak biorę Tec-9/Five-seveN. :D
GI4NT Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zawieszony Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Podsumowując- p2000 lepsze :) Dzięki za komentarze! :D To są wyłącznie osobiste przekonania :) pograj z usp/usp-s i p2000, sam się przekonasz z czym Ci się lepiej gra :)
blackfive Opublikowano 1 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) USP jest bardziej celne i ma mniejszy rozrzut przy strzelaniu długiej serii nie podbija tak strzały w górę P2000 ma lekko randomowy strzał na dalszą odległość czyli jak chcesz banie na długiej na DD2 wyciągać to z USP masz 100% pewności idealnego strzału dla tego USP jest skillową bronią nie pakowania full auto w typa tylko dokładniejszemu przy celowaniu. Dla tego też USP ma zmniejszone magazynki bo by była zbyt OP przy ammo np 50 :) Dla tego wybór jest prosty na niższych rangach lepiej grać P2000 co by Ci ammo nie zabrakło bo te strzały 90% w kosmos lecą, a przy wyższych rangach już będziesz na tyle opanowany w strzelaniu że USP-S wystarczy Ci aby spokojnie zrobić ACE a nawet na serwerach FFA z 8-9 gości wyciągnąć w końcu masz do dyspozycji 36 naboi ;) Edytowane 1 Maja 2015 przez blackfive
Ozy® Ozowski Opublikowano 2 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2015 Hmm szczerze mówiąc każda z tych broni ma swoje wady i zalety :) Najlepiej pograsz tydzień p2000 i Usp i sam dojdziesz do wniosku, która lepsza, choć ja osobiście gram Usp bo sie mi lepiej z niego strzela :P
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 3 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2015 Ja osobiście preferuje USP z racji tłumika który powoduje, że jesteś cichy a czasem jest to dobry atut. Nigdy nie zdejmuj tłumika z USP bo traci on swoją główną zaletę jaką on jest. Co do P2000 ciut większy magazynek który przy dłuższym strzelaniu bardziej się przydaje. A moim ulubionym pistoletem na 1 rundę jest Five-Seven.
LaggeR* Opublikowano 3 Maja 2015 Wykluczony Opublikowano 3 Maja 2015 Próbowałem grę z p2000 i usp-s. Do gustu przypadła mi broń z tłumikiem. Jak dla mnie lepsze głowy z tego wpadają :)
BrokenHeart Opublikowano 4 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Oczywiście, że USP. Celniejszy, bańki łatwe ale wiadomo trzeby być opanowanym :D. Po stronie tt , uwielbiam Tec'a :D
SZCZEPANXAO Opublikowano 23 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Shit kontra shit, ale z czegoś trzeba strzelać. Imo USP>P2000
Rekomendowane odpowiedzi