Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oodwieczny dylemat :)

Usp czy p2000 po Ct?

Piszcie wady i zalety obu broni :D

Edytowane przez SqeeT
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja osobiście gram z p2000, lepsze pestki wchodzą. Co do USP; grałem z tym pistoletem przez tydzień i nie mogłem się do niego przyzwyczaić, fakt faktem czasami wchodziły kosmiczne głowy, ale z p2000 prawie same one shoty.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

grałem tym i tym i wybralem usp-a do pestkowania zajebisty ale mało ammo

p2000 fajnie sie pestkuje mozna postrzelac szybciej i ma wiecej ammo ;) Sam wybierz co bedzie lepsze dla Ciebie ;)

Opublikowano

przychylam się do wypowiedzi draxe i kanrin. p2000 o wiele lepsze ,i najważniejszy atut? to więcej ammo. ile razy zginąłem gdy zabrakło mi amunicji w usp  :x

Opublikowano

Podsumowując- p2000 lepsze :)

Dzięki za komentarze! :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie lepsze USP. Może dlatego, że nie przepadam za brońmi bez tłumiku.

Fajne pestki wchodzą.

Opublikowano (edytowane)

Ja preferuję gra z usp. Po prostu przyzwyczaiłem się do tej broni i bardzo dobrze mi się nią gra ;d Ogólnie usp i p2k to są takie same bronie różniące się jedynie ilością ammo, wyglądem i głośnością strzału ;) Wybór zależy od upodobań 

Edytowane przez pjN
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wolę usp, jestem już przyzwyczajony do tej bronii i mam z niej lepszą kontrolę strzału.

Ale jak mam dzień w paraliżem rąk, to i tak biorę Tec-9/Five-seveN. :D

Opublikowano

Podsumowując- p2000 lepsze :)

Dzięki za komentarze! :D

To są wyłącznie osobiste przekonania :) pograj z usp/usp-s i p2000, sam się przekonasz z czym Ci się lepiej gra :)

Opublikowano (edytowane)

USP jest bardziej celne i ma mniejszy rozrzut przy strzelaniu długiej serii nie podbija tak strzały w górę P2000 ma lekko randomowy strzał na dalszą odległość czyli jak chcesz banie na długiej na DD2 wyciągać to z USP masz 100% pewności idealnego strzału dla tego USP jest skillową bronią nie pakowania full auto w typa tylko dokładniejszemu przy celowaniu. Dla tego też USP ma zmniejszone magazynki bo by była zbyt OP przy ammo np 50 :)

Dla tego wybór jest prosty na niższych rangach lepiej grać P2000 co by Ci ammo nie zabrakło bo te strzały 90% w kosmos lecą, a przy wyższych rangach już będziesz na tyle opanowany w strzelaniu że USP-S wystarczy Ci aby spokojnie zrobić ACE a nawet na serwerach FFA z 8-9 gości wyciągnąć w końcu masz do dyspozycji 36 naboi ;)

Edytowane przez blackfive
Opublikowano

Hmm szczerze mówiąc każda z tych broni ma swoje wady i zalety :) Najlepiej pograsz tydzień p2000 i Usp i sam dojdziesz do wniosku, która lepsza, choć ja osobiście gram Usp bo sie mi lepiej z niego strzela :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja osobiście preferuje USP z racji tłumika który powoduje, że jesteś cichy a czasem jest to dobry atut. Nigdy nie zdejmuj tłumika z USP bo traci on swoją główną zaletę jaką on jest. Co do P2000 ciut większy magazynek który przy dłuższym strzelaniu bardziej się przydaje.

A moim ulubionym pistoletem na 1 rundę  jest Five-Seven. 

Opublikowano

Próbowałem grę z p2000 i usp-s. Do gustu przypadła mi broń z tłumikiem. Jak dla mnie lepsze głowy z tego wpadają :)

Opublikowano

Oczywiście, że USP. Celniejszy, bańki łatwe ale wiadomo trzeby być opanowanym :D. Po stronie tt , uwielbiam Tec'a :D

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności