ApsIK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam tak jak mówiłem przedwczoraj zainstalowałem nowy system WINDOWS Black Edit v8 , pobrałem Cs go wbijam wielkie zdziwienie 30-40 fps :) No Spoko było tak fajnie przez dwa dni dziś jak i wczoraj wieczorem dostałem takie klatki że masakra ping skacze 500 po 1000( ale rzadko ) potem jak sie juz troche ogarnie mam ping 50-40 a fps 35 fps , i dalej mam klatki czasami... po prostu nieda się grać wiecej sie nawkurwiam ( przepraszam za te słowo ale ponosi mnie już -.- ) Pomóżcie może podajcie jakiś programik może przeskanuje kompa i może klatki zginął....
aQQ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 1. Podaj pełną specyfikację komputera 2. Windows 32 czy 64 bity ?3. Antywirus ?
ApsIK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Specyfikacje podałem w temacie CZY pojdzie cs go ... zajrzyj ciezko mi teraz sprawdzic bo sprawdzam spojnosc plikow i lagi troszke są , widnows 32 bit . Antywirusa nie mam bo niewiem jaki jest dobry ;/
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Do CS:GO to twój procek leży i charczy, nie wyciągniesz z niego za dużo, bo CS:GO potrzebuje dobrego procka do gry. 1
aQQ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Polecam program https://www.malwarebytes.org/, następnie ściągnij choćby Avasta (darmowy) i skanuj
ApsIK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) CHST - Wiem że słaby już szukam jakiegoś innego ale słuchaj ten cs go na początku systemu działał znakoomicie 60fps miałem w trupie na dd2... zero lagów zero klatek i tak było przez dobre dwa dni potem coś zaczeło sie jebac i muły ma ; / a net dobrze wmiare chodzi pobiore jeszcze stery do neta realtek fast internet itp może coś da .. a wy poleccie mi dobre programosy :) Z tego co mi wiadomo Avast Usuwa pliki systemowe . Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez ApsIK
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Za 200 zł dostaniesz Core 2 Quad Q6600 na twój socket. Twoja płyta główna obsługuje RAM DDR3 tak wgl, więc radziłbym wymienimć obecne kości DDR2 na Trójki.
ApsIK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzieki może kupie zastanowie się :) Tak pozatym klatki mineły poskanie malwarem.
aQQ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Cieszę się, że pomogłem :) 1
ApsIK Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Pomogłeś Pomogłeś , Dobra koniec Spamu temat rozwiązany. Dzieki Temat : Close :)
Rekomendowane odpowiedzi