Bolek Opublikowano 27 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Witajcie, mam dla was moda do cs'a, który polepsza grafikę(jak dla mnie). Jego nazwa to SweetFX. Oczywiście za tego moda nie ma bana VAC,ale nie można używać tego w ligach internetowych takich jak ESL,ESEA. Używają tego gracze Ninjas in Pyjamas(NIP). Macie link do pobrania myślę, że wam się przyda :) http://csgo.gamebanana.com/gamefiles/3415 Screeny są na stronie, którą pobrałem. Edytowane 27 Marca 2015 przez Bolek
AquaDay Opublikowano 27 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 Że tak zapytam poprawi mi to wydajność tzn. czy zwiększy mi to FPS (klatki na sekunde) ?
Bolek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2015 @up Lepiej widać przeciwników :)
ApsIK Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Czy ja wiem za to też chyba się raczej dostaje bany , to jest przeróbka cs'a... a to jest zabronione chyba raczej ale nie wiem chętnie bym zobaczył ale w tej chwili się boje :)
BrokenHeart Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W komentarzach na dole na stronie gdzie się pobiera, ludzie pisza że są za to bany :(
ApsIK Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 zaryzykowałem wypakowałem w folderze cs go chce odpalić steama i naraz tysiac błedów :) Niepolecam :)
BrokenHeart Opublikowano 4 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Sorka że odświeżam ale pobrałem tego moda ze 2 tygodnie temu i gra się dużo lepiej. Wszystko jest bardziej wyraziste, coś jak w 1.6. Minus to obciążenie grafiki.
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 26 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2015 Nie jestem do tego przekonany i wolałbym nie ryzykować
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 26 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2015 Chętnie bym pobrał ale znając moje szczęście ,dostane bana,steam mi się rozpierdzieli i na koniec nałapię wirusów :) ale faktycznie jest taka różnica ?
_Patrykoo_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi