Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, mam dla was moda do cs'a, który polepsza grafikę(jak dla mnie). Jego nazwa to SweetFX. Oczywiście za tego moda nie ma bana VAC,ale nie można używać tego w ligach internetowych takich jak ESL,ESEA. Używają tego gracze Ninjas in Pyjamas(NIP). Macie link do pobrania myślę, że wam się przyda :) http://csgo.gamebanana.com/gamefiles/3415 Screeny są na stronie, którą pobrałem.

Edytowane przez Bolek
Opublikowano

Że tak zapytam poprawi mi to wydajność tzn. czy zwiększy mi to FPS (klatki na sekunde) ? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up 

Lepiej widać przeciwników :)

Opublikowano

Czy ja wiem za to też chyba się raczej dostaje bany , to jest przeróbka cs'a... a to jest zabronione chyba raczej ale nie wiem chętnie bym zobaczył ale w tej chwili się boje :)

Opublikowano

W komentarzach na dole na stronie gdzie się pobiera, ludzie pisza że są za to bany :(

Opublikowano

zaryzykowałem wypakowałem w folderze cs go chce odpalić steama i naraz tysiac błedów :) Niepolecam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorka że odświeżam ale pobrałem tego moda ze 2 tygodnie temu i gra się dużo lepiej. Wszystko jest bardziej wyraziste, coś jak w 1.6. Minus to obciążenie grafiki.

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie jestem do tego przekonany i wolałbym nie ryzykować

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chętnie bym pobrał ale znając moje szczęście ,dostane bana,steam mi się rozpierdzieli i na koniec nałapię wirusów :) ale faktycznie jest taka różnica ?

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności