patrykos2317 Opublikowano 25 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Witam dużo osób nie wie jak używac G-strefe albo zupełnie o niej nie slyszało: Jeżeli chcecie o tym poczytać zapraszam do Tematu Benego: http://fragujemy.com/G-Strefe-Szybkie-rozpedzanie-sie-Bind Ja natomiast Daje Ci [username] stworzony przezemnie video-poradnik oraz mojego binda :) bind "MWHEELUP" "+duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait" @Edit Filmik dodany
Fajny Nick Opublikowano 25 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 No, no gratuluje Początkujący ! ;d Może skorzystam ! Dz-dzięki ! Aha, i pytanie mam czy żeby unbindować to to tylko wpisać unbind "MWHEELUP" w konsoli ?
patrykos2317 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 No, no gratuluje Początkujący ! ;d Może skorzystam ! Dz-dzięki ! Aha, i pytanie mam czy żeby unbindować to to tylko wpisać unbind "MWHEELUP" w konsoli ? Absolutnie wystarczy wpisac Unbind MWHEELUP :)
Fajny Nick Opublikowano 25 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Ok, jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 25 Marca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Ale zapierda.... :D Ale nie będe próbował wolę samemu pośmigać :)
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 25 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Ale zapierda.... :D Ale nie będe próbował wolę samemu pośmigać :) Takie same mam zdanie, jak kolega wyżej napisał.
patrykos2317 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Ale zapierda.... :D Ale nie będe próbował wolę samemu pośmigać :) Takie same mam zdanie, jak kolega wyżej napisał. Czlowiek sie Tu dla was stara, poradniki pisze ;P A Wy jeszcze narzekacie :P
Rasta Girl Opublikowano 25 Marca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki za pomoc ;) Graczom na pewno się przyda.
patrykos2317 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki za pomoc ;) Graczom na pewno się przyda. Zrobie jeszcze jeden poradnik ale to moze jutro,pojutrze.
B.A. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie no to jest z*********e, wypróbuje to na pewno. Dzięki.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie mowie ze nie doceniam twojej pracy tylko, ze wole samemu sie uczyc.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki za dedykację i ogólnie za poradni ale i tak aktualnie mam coś z nadgarstkiem :( więc z tym nie pośmigam ... szkoda lecz jeszcze raz wielki dzięki :) pozdrawiam
bartoszekss Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja to nazywam auto-duck. Mi nie pomoże ale innym się przyda.
Rekomendowane odpowiedzi