Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 18 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli tytuł tematu wam się niejednoznacznie kojarzy to... Dobrze! Wszystko zaplanowane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wczoraj udostępniłem na forum jeden filmik z serwera FFA, ale w temacie o screenach.. Troche mi to nie pasowało, więc.. czemu nie zrobić nowego? Ze wszystkimi filmikami, które będę robił ;)To jest de facto mój pierwszy SHORT, któremu towarzyszy trochę farta.. Ogarnąłem nagrywanie w 60fps'ach i przypomniałem sobie obsługę frapsa. SHORT#1 Mam nadzieję, że następne filmy będą powoli się rozwijały, tutaj jest dodanych mało rzeczy :) SHORT #2 Pozdrawiam Achtung :) Edytowane 19 Lutego 2015 przez Achutng 5
Mister B. Opublikowano 18 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Dla niepoznaki mógłbyś chociaż zacząć strzelać dopiero jak ich zobaczysz a nie wcześniej :D Żartuje, ale headziki soczyste. Jak ogarnę te komendy na usunięcie hud'a, to też może coś wrzucę :D 1
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Dla niepoznaki mógłbyś chociaż zacząć strzelać dopiero jak ich zobaczysz a nie wcześniej :D Żartuje, ale headziki soczyste. Jak ogarnę te komendy na usunięcie hud'a, to też może coś wrzucę :D cl_draw_only_deathnotices 1 To usuwa hud :) 0 aby przywrócić. 1
Znakomity Terrorysta Opublikowano 18 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Ładna akcja. 1
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Chyba będę musiał nagrywać akcje prosto z gry, bo demka są czasami strasznie zlagowane, a w dodatku jest tak jakby lekkie opóźnienie.Ale wjeżdża SHORT #2, już ostatni w tym tygodniu :) 2
Znakomity Terrorysta Opublikowano 18 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Kolejny dobry filmik :) Ładnie Ci te głowy wchodzą :P Oby tak dalej :) 1
blackfive Opublikowano 19 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Na demach masz tickrate 16 więc normalne że są lekko zlagowane.
VULGAR. Opublikowano 19 Lutego 2015 Zawieszony Opublikowano 19 Lutego 2015 Fajne filmiki, mógłbyś podać tytuł piosenki co masz w short#2 ? :D 1
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Fajne filmiki, mógłbyś podać tytuł piosenki co masz w short#2 ? :D Utwór to Gorillaz - Sound Check ;)
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 19 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 No coś tam grasz widać , poczekaj aż przyjadę do domu na weekend to zagramy sobie razem i pokażesz na co Cię stać tak na prawdę hehe :p 1
blackfive Opublikowano 19 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja nie grałem więc możesz sobie pozwolić na lanie silverków ;) meheheheh
Szaku Opublikowano 19 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Cicho tam u góry bo Cię silver pokara - czekaj, aż wejdę. :D
blackfive Opublikowano 19 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 meh misiu ;) nie wydaje mi się żeby to było takie łatwe z twojej strony ^^ ;) <3 :* 1
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Wszystko w temacie <3
Szaku Opublikowano 14 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi