Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Mam problem, a mianowicie- do każdego serwera jest oddzielny system, trzeba go wkleić do folderu z grą. Gdy próbuję to zrobić, wyskakuje komunikat, że plik (system) jest otwarty w innym programie.. Pisałem do supportu, lecz oni nie byli mi w stanie pomóc. Jakieś pomysły? Reinstalowałem grę, windows, użyłem CCleanera oraz Unlockera. 5.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 9 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Tzn, że jakiś proces używa tego pliku. Musisz odszukać go na liście i wyłączyć.
Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 No tak, użyłem specjalnego programu, który polecił mi przedstawiciel Supportu, następnie wysłałem mu plik, który zawierał informacje o tej grze na moim komputerze, i znalazł proces, który nie powinien w ogóle działać i którego należy usunąć, lecz nie wiem jak.
Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Ewentualnie możesz polecić jakiś program? Oprócz Unlockera, gdyż ten nie pomógł.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 9 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Hmm. Odszukaj ten proces w menedżerze zadań i po kliknieciu prawego przycisku na tabelce w widok Powinna być opcja "nazwa ścieżki obrazu"(nie wiem, czy tak jest dosłownie, nie pamiętam, bo siedzę na tel i nie mam dostępu do kompa). Resztę chyba usuniesz sam. ;D
Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Ojj, gdyby to było takie łatwe i oczywiste, to nie fatygowałbym zarówno Supportu, jak i Was. Nie ma tego w procesach w menedżerze zadań. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Tom Ek
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 9 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Musi być, bo inaczej usluga nie uruchomiłaby się. Sprawdź pod opcją "pokaż procesy wszystkich użytkowników".
Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 To nie takie proste..: http://www26.zippyshare.com/v/A95R2keU/file.html- oto nazwa procesu, który koliduje z grą. http://www59.zippyshare.com/v/M4utE1MQ/file.html- oto paczka ze zdjęciami wszystkich procesów menedżera zadań, żaden nie odpowiada temu, który został wspomniany przez przedstawiciela Supportu, bynajmniej ja takowego nie zauważyłem.
Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Brian tam napisał, że to nie jest prawdziwa lokacja, prawdziwy plik i nie powinien w ogóle działać.
Rekomendowane odpowiedzi