Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie- do każdego serwera jest oddzielny system, trzeba go wkleić do folderu z grą. Gdy próbuję to zrobić, wyskakuje komunikat, że plik (system) jest otwarty w innym programie.. Pisałem do supportu, lecz oni nie byli mi w stanie pomóc. Jakieś pomysły? Reinstalowałem grę, windows, użyłem CCleanera oraz Unlockera. 5.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tzn, że jakiś proces używa tego pliku.

Musisz odszukać go na liście i wyłączyć.

Opublikowano

No tak, użyłem specjalnego programu, który polecił mi przedstawiciel Supportu, następnie wysłałem mu plik, który zawierał informacje o tej grze na moim komputerze, i znalazł proces, który nie powinien w ogóle działać i którego należy usunąć, lecz nie wiem jak.

Opublikowano

Ewentualnie możesz polecić jakiś program? Oprócz Unlockera, gdyż ten nie pomógł.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hmm.

Odszukaj ten proces w menedżerze zadań i po kliknieciu prawego przycisku na tabelce w widok

Powinna być opcja "nazwa ścieżki obrazu"(nie wiem, czy tak jest dosłownie, nie pamiętam, bo siedzę na tel i nie mam dostępu do kompa).

Resztę chyba usuniesz sam. ;D

Opublikowano (edytowane)

Ojj, gdyby to było takie łatwe i oczywiste, to nie fatygowałbym zarówno  Supportu, jak i Was. Nie ma tego w procesach w menedżerze zadań.

Edytowane przez Tom Ek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Musi być, bo inaczej usluga nie uruchomiłaby się.

Sprawdź pod opcją "pokaż procesy wszystkich użytkowników".

Opublikowano

To nie takie proste..:

http://www26.zippyshare.com/v/A95R2keU/file.html- oto nazwa procesu, który koliduje z grą.

http://www59.zippyshare.com/v/M4utE1MQ/file.html- oto paczka ze zdjęciami wszystkich procesów menedżera zadań, żaden nie odpowiada temu, który został wspomniany przez przedstawiciela Supportu, bynajmniej ja takowego nie zauważyłem.

Opublikowano

Brian tam napisał, że to nie jest prawdziwa lokacja, prawdziwy plik i nie powinien w ogóle działać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności