Avkor Opublikowano 8 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam , pewnie SCAMOWANIE to nie jest dla was nowe pojęcie lecz wielu z was jeszcze nie wie o co kaman .Dlatego też postanowiłem opisać wszystko co i jak .Scamowanie - Gościu zapłacił 40 Tysięcy programiście który napisał dla niego program do Scamowania .Jest to strona z programem który po zarejestrowaniu się a następnie zalogowaniu na tej stronie zabiera nam cały ekwipunek . Gość który posiada ten program poszukuje tak zwanych pionków - ludzi którzy rozsyłają to po CS go lounge i różnych stronach . Ludzie zwerbowani wysyłają Nick steam lub ID gościa który dał się zrobić i dostają 10% zawartości eq tego gościa w kluczach przeważnie . Uważajcie na tego typu sytuację . Przepraszam jeśli są jakiekolwiek błędy ortograf. lub jeśli już ktoś opisał tego typu sprawę. Chciałem abyście wiedzieli jak to działa i żeby się na takie coś nie nabrać .
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 8 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2015 Warto wiedzieć, aczkolwiek nie wchodzę na podejrzane strony.
Avkor Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam , pewnie SCAMOWANIE to nie jest dla was nowe pojęcie lecz wielu z was jeszcze nie wie o co kaman . Dlatego też postanowiłem opisać wszystko co i jak . Scamowanie - Gościu zapłacił 40 Tysięcy programiście który napisał dla niego program do Scamowania . Jest to strona z programem który po zarejestrowaniu się a następnie zalogowaniu na tej stronie zabiera nam cały ekwipunek . Gość który posiada ten program poszukuje tak zwanych pionków - ludzi którzy rozsyłają to po CS go lounge i różnych stronach . Ludzie zwerbowani wysyłają Nick steam lub ID gościa który dał się zrobić i dostają 10% zawartości eq tego gościa w kluczach przeważnie . Uważajcie na tego typu sytuację . Przepraszam jeśli są jakiekolwiek błędy ortograf. lub jeśli już ktoś opisał tego typu sprawę. Chciałem abyście wiedzieli jak to działa i żeby się na takie coś nie nabrać . Nie jest wyssane z palca bo wiem sam na czym to polega :) . Osobiście dostałem stronke i odpowiednie klucze do scamowania . Oraz zostałem dokładnie wtajemniczony w to wszystko . I Tak naprawdę po za tym , że się na tym zarabia to jedno wielkie gówno ;/ . I zaraz po tym jak się dowiedziałem jak to działa po usuwałem wszelkiego rodzaju klucze oraz stronki . Tu jest najnowsza stronka jak coś : http://strongholdofkingdoms.com/- tylko proszę się na nią nie logować ani nic . Uwaga jak cos strona jest zmieniana co jakiś czas :) . Będe dodawał na bierząco abyście wiedzieli
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 28 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2015 Przynajmniej dobre skiny dają. 1
Rekomendowane odpowiedzi