Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pewnie SCAMOWANIE to nie jest dla was nowe pojęcie lecz wielu z was jeszcze nie wie o co kaman .
Dlatego też postanowiłem opisać wszystko co i jak .
Scamowanie - Gościu zapłacił 40 Tysięcy programiście który napisał dla niego program do Scamowania .
Jest to strona z programem który po zarejestrowaniu się a następnie zalogowaniu na tej stronie zabiera nam cały ekwipunek .

Gość który posiada ten program poszukuje tak zwanych pionków - ludzi którzy rozsyłają to po CS go lounge  i różnych stronach . 

Ludzie zwerbowani wysyłają Nick steam lub ID gościa który dał się zrobić  i dostają 10% zawartości eq tego gościa w kluczach przeważnie .

Uważajcie na tego typu sytuację . 

Przepraszam jeśli są jakiekolwiek błędy ortograf. lub jeśli już  ktoś opisał tego typu sprawę.

Chciałem abyście wiedzieli jak to działa  i żeby się na takie coś nie nabrać .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Warto wiedzieć, aczkolwiek nie wchodzę na podejrzane strony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , pewnie SCAMOWANIE to nie jest dla was nowe pojęcie lecz wielu z was jeszcze nie wie o co kaman .

Dlatego też postanowiłem opisać wszystko co i jak .

Scamowanie - Gościu zapłacił 40 Tysięcy programiście który napisał dla niego program do Scamowania .

Jest to strona z programem który po zarejestrowaniu się a następnie zalogowaniu na tej stronie zabiera nam cały ekwipunek .

Gość który posiada ten program poszukuje tak zwanych pionków - ludzi którzy rozsyłają to po CS go lounge  i różnych stronach . 

Ludzie zwerbowani wysyłają Nick steam lub ID gościa który dał się zrobić  i dostają 10% zawartości eq tego gościa w kluczach przeważnie .

Uważajcie na tego typu sytuację . 

Przepraszam jeśli są jakiekolwiek błędy ortograf. lub jeśli już  ktoś opisał tego typu sprawę.

Chciałem abyście wiedzieli jak to działa  i żeby się na takie coś nie nabrać .

Nie jest wyssane z palca bo wiem sam na czym to polega :) . Osobiście dostałem stronke i odpowiednie klucze do scamowania . Oraz zostałem dokładnie wtajemniczony w to wszystko . I Tak naprawdę po za tym , że się na tym zarabia to jedno wielkie gówno ;/ . I zaraz po tym jak się dowiedziałem jak to działa po usuwałem wszelkiego rodzaju klucze oraz stronki . Tu jest  najnowsza stronka jak coś  : http://strongholdofkingdoms.com/- tylko proszę się na nią nie logować ani nic . Uwaga jak cos strona jest zmieniana co jakiś czas :) . Będe dodawał na bierząco abyście wiedzieli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności