Yousz3k Opublikowano 5 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Witam, miałem już kiedyś konto steam i wszystko działało dobrze, później dałem konto koledze i tyle w temacie. Teraz kupiłem przez internet nowego steama bez bana itp(czysty) z 8 grami w tym cs 1.6. Była opcja w bibliotece "zainstaluj" tak więc kliknąłem ją i wszystko poszło gładko, aż do włączenia gry, a mianowicie widać tylko czarny ekran. Ruszając myszką słychać opcje w cs typu "nowa gra" itp. ale ekran jest czarny. Pomyślałem że to coś z steam i kolega sprawdził u siebie na kompie i wszystko działa gra się normalnie, więc wiecie może jaka jest przyczyna tego czarnego ekranu ? Edytowane 5 Lutego 2015 przez Yousz3k
BuBuPL Opublikowano 5 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 Możliwe, że problem jest z config w cs'ie
Yousz3k Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 Ale ja nie zmieniałem nic skoro nic nie widać
Yousz3k Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 w parametrach startowych gry (biblioteka -> gry -> ppm na cs'a -> właściwości -> Ustaw opcje urachamiania...) dopisz -nomsaa i -nofbo To znalazłem w sieci i działa :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 5 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 Czyli wyjaśnione, close.
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi