cartonick Opublikowano 11 Marca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2012 Elo. W tym temaciku, chciałbym poznać wasza opinie w sprawie słuchawek. A dokładniej o : Trochę o nich czytałem. Ale dowiedziałem się tylko że mikrofon jest dość słaby. A wy co o nich myślicie?. @Down Chodzi mi o słuchawki do Ogólniej gry, oraz słuchania muzyki. Z tego co mi wiadomo Bassy wymiatają.
NickOver Opublikowano 12 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2012 Zależy do czego Ci są słuchawki potrzebne. Jeśli do słuchania muzyki polecam wszystko firmy sony. Raczej się nie psują, dużo modeli ma wbudowany soubufer więc bass dosłownie wgniata w ziemię. Jeśli do rozmów przez SKYPA lub TS'a polecam... słuchawki az dosłownie 20zł. Ja Sb takie kupiłem i od 2 lat sprawdzają ,i się na prawdę dobrze. Zero szumów wszystko ładnie słychać i są po prostu niezniszczalne. Na pewno im droższe tym lepsze, ale raczej do rozmów jakiś mega zajebistych nie potrzebujesz, no ale zrobisz jak chcesz. Pozdrawiam. Piotr.
Rekomendowane odpowiedzi