KitketHQ Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Siemanko, mam taki problem. Że nie działa mi dźwięk na YouTube (ogółem na internecie). Dźwieki systemowe normalnie działają. Klikam na ten głośniczek obok zegarka : http://screenshooter.net/101735959/fnkmihuI wyskakuje to Prosze was o pomoc!.Z Góry DZIEKUJENIEWIEDZIAŁEM GDZIE TO NAPISAĆ WIEC TU NAPISAŁEM, PROSZE O PRZENIESIENIE JAK TAK
CJ. Opublikowano 10 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jaka przegladarka i czy probowales na innej ?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zaktualizuj sterowniki do dżwięku, bądź zainstaluj jeszcze raz.
KitketHQ Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zaktualizowane sterowniki, a skad mam je zainstalowac? :D Tak probowalem na innych to samo. Poradzcie cos bo ni ma jak w csa popykac :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zainstaluj od nowa kartę dźwiękową. Powinno na pewno pomóc.
Artur Opublikowano 11 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jaki posiadasz System Operacyjny ? Jakie posiadasz aktualne sterowniki do karty dźwiękowej ? W temacie powinienieś umieścić te informacje ponieważ są one niezbędnę do rozwiązania problemu.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zaktualizowane sterowniki, a skad mam je zainstalowac? :D Tak probowalem na innych to samo. Poradzcie cos bo ni ma jak w csa popykac :D Czytasz w ogóle swój temat?Podpowiedzieli Ci co masz zrobić, a ty nic. Mam zamknąć temat czy nadal potrzebujesz pomocy?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zamykam temat. Założyciel nie czyta swojego tematu. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją raportuj ten post.
Rekomendowane odpowiedzi