Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gary Anderson został aktualnym mistrzem Świata w Darts pokonując w finale 7:6  Phila Taylora :)

A tak od siebie to bardzo dużo grywam w darts i osobiście mam bardzo dużo osiągnięć, ale tak zaciekłego i pełnego emocji meczu dawno nie widziałem :)) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja też pogrywam w Darta, ale to raczej dla zabawy z kumplami niż na serio.

Mamy w piwnicy Darta i zawsze przy spotkaniu napierdzielamy.

Lubię też czasami pooglądać. Zawsze jak jadę po kanałach to jak

trafię na Darta w Eurosport, oglądam :D

Opublikowano

Ja częściej oglądam niż gram ponieważ gra już po tylu przegranych godzinach mi się znudziła.

Opublikowano

no w taki sposób również zaczynałem, skromnie z kolegami w piwnicy przy piwku :)) no ale zauważyłem, że całkiem dobrze mi w to idzie, i że mam przy tym dobrą zabawę więc postanowiłem rozszerzyć trochę swoje Hobby :) no i aktualnie startuje w lidze, w moim mieście gdzie obecnie mieszkam, a mianowicie Augsburgu :) polecam wszystkim w to pograć trochę, nawet jeżeli to ma być tylko zabawa  :-)

Opublikowano

też często oglądałem na eurosporcie ale potem zacząłem grać z kolegami w barze niedaleko, a ostatnimi czasy kolega sobie kupił elektroniczne i gramy u niego w garażu :) dobra sprawa taki sprzęt :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności