Instynkt Opublikowano 5 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gary Anderson został aktualnym mistrzem Świata w Darts pokonując w finale 7:6 Phila Taylora :) A tak od siebie to bardzo dużo grywam w darts i osobiście mam bardzo dużo osiągnięć, ale tak zaciekłego i pełnego emocji meczu dawno nie widziałem :))
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja też pogrywam w Darta, ale to raczej dla zabawy z kumplami niż na serio. Mamy w piwnicy Darta i zawsze przy spotkaniu napierdzielamy. Lubię też czasami pooglądać. Zawsze jak jadę po kanałach to jak trafię na Darta w Eurosport, oglądam :D
Shadow123 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja częściej oglądam niż gram ponieważ gra już po tylu przegranych godzinach mi się znudziła.
Instynkt Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 no w taki sposób również zaczynałem, skromnie z kolegami w piwnicy przy piwku :)) no ale zauważyłem, że całkiem dobrze mi w to idzie, i że mam przy tym dobrą zabawę więc postanowiłem rozszerzyć trochę swoje Hobby :) no i aktualnie startuje w lidze, w moim mieście gdzie obecnie mieszkam, a mianowicie Augsburgu :) polecam wszystkim w to pograć trochę, nawet jeżeli to ma być tylko zabawa :-)
KeBaB Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wykluczony Opublikowano 6 Stycznia 2015 też często oglądałem na eurosporcie ale potem zacząłem grać z kolegami w barze niedaleko, a ostatnimi czasy kolega sobie kupił elektroniczne i gramy u niego w garażu :) dobra sprawa taki sprzęt :)
Paciaciak Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zawieszony Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi