Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z notorycznymi klatkami. Wie może Ktoś jak to rozwiązać ??? Proszę o pomoc :(

Opublikowano

Masz mało fpsów. Podaj jaki masz sprzęt i wklej screena z ustawień wideo w grze. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

spróbuj przeskanować kompa jakimś antywirem oraz np RegClean pro błędne rejestry. Do tego jeśli to PC to profilaktycznie go wydmuchaj z kurzu ;) Sprawdź spójność plików (miałem podobny problem - pomogło)

Opublikowano

Kompa przeskanowałem i użyłem CCleaner'a, jednak to nic nie pomogło, wyczyściłem z kurzu, też nic. Nie jest to problem neta bo mam 40 mb. Spróbuje Combofix'em, może pomoże.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nawet sam autor w/w tematu ci napisał.

Jako skaner na żądanie najlepszy będzie MalwareBytes antimalware.

Jako program usuwający Adware wygrywa ADWclenaer.

Opublikowano

Nie używaj combofixa, bo to nie jest program dla każdego. Możesz sobie zepsuć system tym ;)

Opublikowano

Misza sprawdź czy masz spadki fps'ów na innym serwerze. Na DD2 z tego co mi wiadomo jest odpalone esp. Ja przez to odczuwam spadki fps ale tylko jak już padnę.

Opublikowano

Tak. Gdy gram rankedy jest to samo, lecz klatki są inne nie takie co chwile lub sekundowe tylko co 10 sek klatka lub klatka taka, że wybiegam u mnie widać, że zabijam i po kilku sek biegania cofa mnie i pisze, że umarłem. Combofixa używałem już nie raz, bo taki sam problem miałem/mam w cs 1.6 .

Opublikowano

Klatki wzrosły do zamknięcia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności