GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siemka wszystkim, chciałbym podzielić się z Wami czymś, co znalazłem jakoś tydzień temu i co bardzo poprawiło mi grę. Mianowicie chodzi o dwie komendy poprawiające nasz celownik w AWP, komendy o których mowa to: cl_bobamt_lat 0.1cl_bobamt_vert 0.1 Domyślnie jedna z tych komend jest ustawiona na wartość 0.45, a druga na 0.35. Wpisując te komendy sprawiamy, że nasz celownik nie "trzęsie" się tak bardzo. Pzdr. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 1 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Działa, przetestowane na dwóch mm'ach. Dużo lepiej się strzela.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Z jednej strony dobra komenda ale z drugiej dzieki temu wiesz ze sie poruszasz i ze strzał będzie niecelny :) korzystałem kiedys z tej komendy :) moze ja znów przetestuje :)
Misza Opublikowano 2 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Przetestuje ;) ale myślę, że fajna :)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 10 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Move / tricki do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Poradniki
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 10 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 Korzystam od dłuższego czasu i nie powiem, nie jest zła.
blackfive Opublikowano 12 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 a nie wiecie może czy jest jakaś komenda żeby celownik po przybliżeniu się nie rozmazywał?
AquaDay Opublikowano 27 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 No to lecim z testem ;) PS. leci + :)
Rekomendowane odpowiedzi