Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc jak w temacie am problem z cs:go wszystko się ładnie zainstalowało klikam "play" i wyskakuje okienko "Preparing to lauch Global-Ofensive". Póżniej wyskakuje okienko z grą na 1 sekundę, po czym znika na pasek i się wyłancza. Trwa to około 2 sekundy. Pomógł by ktoś, byłbym bardzo wdzięczny. :)

Opublikowano

Raczej szukał bym rozwiązania w steam support. Ale możesz spróbować sprawdzić spójność plików gry. Może nie wszystkie pliki się pobrały.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak nie pomoże rada Black'a, to reinstall zrób.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pytanie jakiego masz windowsa? Bo słyszałem za na Windows 8 byly jakies problemy i tam radzono odpalanie go w trybie zgodności z win 7. Możesz tego spróbować również

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

blackfive - wątpie że to wina spojnosci plików

CatShot~>mp3- robiłem reinstall i nic,dalej to samo Kanrin-mam win xp win 8.1 będę dopiero miał w  kwietniu, czy musze czekac 3 miechy żeby zagrac ?
Opublikowano

blackfive - wątpie że to wina spojnosci plików

CatShot~>mp3- robiłem reinstall i nic,dalej to samo Kanrin-mam win xp win 8.1 będę dopiero miał w  kwietniu, czy musze czekac 3 miechy żeby zagrac ?

A grałeś już na swoim XP w CS:GO?

PS. sprawdź sterowniki grafy/audio itp. zapewne mnie teraz zaskoczysz i wyjedziesz że odpalasz BF4 i działa bez problemu. Ale warto sprawdzić co tam się w sterach dzieje

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

dopiero co kupilem i pobralem :D moe dodać również że gdy wchodzę w menadżera zadań to w aplikacjach nie widac ze jest włączony cs:go, sytuacja jest inna gdy wchodzę w procesy tam widze cs:go.exe, również na steamie widac ze gramw cs:go  a  ja gry nie widze  na ekranie !! :)

Edytowane przez KitKet
Opublikowano

spróbuj dodać do opcji uruchamiania: -dx9

być może cs próbuje załapać nowszego directx a XP obsługuje max 9.

Ewentualnie spróbuj jeszcze tego:

Wejdź w: Steam>steamapps>common>counter strike global offensive>csgo>cfg następnie otwórz plik "video.txt". Poszukaj wartość "setting.mem_level" "1" i zamień to na "setting.mem_level" "0"

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

ja mam to na 0, ałe nie rozumiem tego

"spróbuj dodać do opcji uruchamiania: -dx9

być może cs próbuje załapać nowszego directx a XP obsługuje max 9."

Edytowane przez KitKet
Opublikowano

Podaj swoją specyfikację komputera, bo miałem tak samo jeszcze ze swoim starym "sprzętem". Gra się włączała i zaraz wyłączała, po prostu miałem złoma, a nie komputer ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No właśnie z kolegą rozmawiam na PW i wydaje mi się że ma stary sprzęt żeby odpalić CS:GO

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Temat można zamknąc (wina stary sprzęcior ! :( )jeszcze 3 miechy i wbije na wasz dd2 na cs:go , będzie nowy komp :D !!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności