KitKet Opublikowano 31 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Więc jak w temacie am problem z cs:go wszystko się ładnie zainstalowało klikam "play" i wyskakuje okienko "Preparing to lauch Global-Ofensive". Póżniej wyskakuje okienko z grą na 1 sekundę, po czym znika na pasek i się wyłancza. Trwa to około 2 sekundy. Pomógł by ktoś, byłbym bardzo wdzięczny. :)
blackfive Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Raczej szukał bym rozwiązania w steam support. Ale możesz spróbować sprawdzić spójność plików gry. Może nie wszystkie pliki się pobrały. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak nie pomoże rada Black'a, to reinstall zrób. 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pytanie jakiego masz windowsa? Bo słyszałem za na Windows 8 byly jakies problemy i tam radzono odpalanie go w trybie zgodności z win 7. Możesz tego spróbować również 1
KitKet Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 blackfive - wątpie że to wina spojnosci plików CatShot~>mp3- robiłem reinstall i nic,dalej to samo Kanrin-mam win xp win 8.1 będę dopiero miał w kwietniu, czy musze czekac 3 miechy żeby zagrac ?
blackfive Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 blackfive - wątpie że to wina spojnosci plików CatShot~>mp3- robiłem reinstall i nic,dalej to samo Kanrin-mam win xp win 8.1 będę dopiero miał w kwietniu, czy musze czekac 3 miechy żeby zagrac ? A grałeś już na swoim XP w CS:GO? PS. sprawdź sterowniki grafy/audio itp. zapewne mnie teraz zaskoczysz i wyjedziesz że odpalasz BF4 i działa bez problemu. Ale warto sprawdzić co tam się w sterach dzieje 1
KitKet Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) dopiero co kupilem i pobralem :D moe dodać również że gdy wchodzę w menadżera zadań to w aplikacjach nie widac ze jest włączony cs:go, sytuacja jest inna gdy wchodzę w procesy tam widze cs:go.exe, również na steamie widac ze gramw cs:go a ja gry nie widze na ekranie !! :) Edytowane 31 Grudnia 2014 przez KitKet
blackfive Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 spróbuj dodać do opcji uruchamiania: -dx9 być może cs próbuje załapać nowszego directx a XP obsługuje max 9. Ewentualnie spróbuj jeszcze tego: Wejdź w: Steam>steamapps>common>counter strike global offensive>csgo>cfg następnie otwórz plik "video.txt". Poszukaj wartość "setting.mem_level" "1" i zamień to na "setting.mem_level" "0" 1
KitKet Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) ja mam to na 0, ałe nie rozumiem tego "spróbuj dodać do opcji uruchamiania: -dx9 być może cs próbuje załapać nowszego directx a XP obsługuje max 9." Edytowane 31 Grudnia 2014 przez KitKet
pjN Opublikowano 31 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Podaj swoją specyfikację komputera, bo miałem tak samo jeszcze ze swoim starym "sprzętem". Gra się włączała i zaraz wyłączała, po prostu miałem złoma, a nie komputer ;) 1
blackfive Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 No właśnie z kolegą rozmawiam na PW i wydaje mi się że ma stary sprzęt żeby odpalić CS:GO 1
KitKet Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Temat można zamknąc (wina stary sprzęcior ! :( )jeszcze 3 miechy i wbije na wasz dd2 na cs:go , będzie nowy komp :D !!!!
Rekomendowane odpowiedzi