NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Witam. Co myślicie o tej części? Ostatnio po odpaleniu jej na konsoli totalnie mnie wciągnęła i minęło wiele zarwanych nocy i hektolitry kawy aby przejść ją. (Oczywiście bez kodów ;)) A Wy co o niej myślicie?
B.A. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie grałem ale sądze, że gra spoko. Tylko szkoda ze jej nia ma na PC`a;))
Adek d(-.-)b Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wg. mnie jest do dupy. Krótka, łatwa, nie trzeba przechodzić misji na życie i pancerz bo i tak mało dają. I jak ostatnio grałem to chyba helikopterów i łodzi nie ma :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Małe zainteresowanie tematem. Close
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi