Skocz do zawartości

[oddzielony] Podanie - kelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja jestem neutralny. Widuję Cię na serwerze ale co z tego. W moich oczach nie odznaczyłeś się jakimś nadzwyczajną  trafnością zgłaszania cziterów, rzekłbym, że bardzo mało mi zgłaszasz. Wiadomo nie da się zawsze wyłapać kto zgłasza, ale jeśli ktoś jest aktywny w w/w sprawie, widać to.

A to ma klękać przed tobą zachowywać się jak dziecko aby zasłużyć na admina ? Ludzie ogarnijcie ..... a tak szczerze to ci powiem że cb też nie widuje na serwerze z resztą pewnie grasz pod innym nickiem , rano nie ma dosłownie nikogo . Admini są potrzebni od zaraz bo obecnych poprostu nie ma ...... nie wiem co tu się dzieje ale to jest nie do pojęcia ... tylu adminów a rano nikogo .. dowód proszę bardzo zobacz top 15 - Skilowy maniaczek typ grywa po najlepszych serwerach i dostaje bany ale wchodzi dalej . 

Codziennie od godziny 7 do 12-14 jest tak :

a6d718076da04a0cmed.jpg

i tak w południe i wieczór więc naprawdę gdzie są admini sami gracze już piszą że jak tak dalej będzię to skonczą z grą na tym serwerze ... nie piszę tego po złosci ale tak jest więc skoro jest kandydat a wy go skreslacie z miejsca ....

Widzieliscie kiedyś staty 1109 n 9 ? U nas taki pan jest a dlaczego ? Wiadomo bo adminów nie ma . Sam pomyśl ile map musiał grać żeby taki rank nabić .

Edytowane przez Kair
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności