Skocz do zawartości

[KOSZ] [INFO] Bukkit dołącza do Mojang!

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Doczekaliśmy się na dzień, na który wszyscy Minecraftowicze czekali! - Bukkit dołącza do ekipy Mojangu, czy to koniec Bukkita jakiego znamy? Czym teraz będą się zajmować w Szwecji? Odpowiedz znajdziecie w oficjalnym temacie na forum bukkita - http://forums.bukkit.org/threads/bukkit-the-next-chapter.62489/, częściowo przetłumaczonym przeze mnie dla was w rozwinięciu!

Dołączona grafika

Nadszedł koniec czekania na wydanie bukkita po wersji Minecrafta?

(…) Jest mi niezmiernie miło ogłosić iż z dniem dzisiejszym ekipa Bukkita dołączyła do szeregów Mojang. Kiedy dyskutowali nt. możliwości stworzenia modding API publicznie, Mojang był pewien że nie zdoła dostarczyć społeczności wystarczająco dobrych rozwiązań i szczerze powiedziawszy nasze doświadczenie w tworzeniu Bukkita pomoże im w dotarciu do celu. Dzięki naszej pracy z Bukkitem mamy doświadczenie warte lata praktyk, niepowodzeń i lekcji, przez co będziemy mogli stworzyć odpowiednie modding API i zrobić wszystko co w naszej mocy by usatysfakcjonować nim społeczność. Mamy teraz okazję zaprojektować oficjalne Minecraft API i chcemy stworzyć z niego zastępcę Bukkita, jeśli nawet nie coś lepszego. Bukkit.org pozostanie społecznością dla modderów na dłuższą przyszłość.

EvilSeph, Bukkit.org

• 5 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności