Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 1 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2012 Doczekaliśmy się na dzień, na który wszyscy Minecraftowicze czekali! - Bukkit dołącza do ekipy Mojangu, czy to koniec Bukkita jakiego znamy? Czym teraz będą się zajmować w Szwecji? Odpowiedz znajdziecie w oficjalnym temacie na forum bukkita - http://forums.bukkit.org/threads/bukkit-the-next-chapter.62489/, częściowo przetłumaczonym przeze mnie dla was w rozwinięciu! Nadszedł koniec czekania na wydanie bukkita po wersji Minecrafta? (…) Jest mi niezmiernie miło ogłosić iż z dniem dzisiejszym ekipa Bukkita dołączyła do szeregów Mojang. Kiedy dyskutowali nt. możliwości stworzenia modding API publicznie, Mojang był pewien że nie zdoła dostarczyć społeczności wystarczająco dobrych rozwiązań i szczerze powiedziawszy nasze doświadczenie w tworzeniu Bukkita pomoże im w dotarciu do celu. Dzięki naszej pracy z Bukkitem mamy doświadczenie warte lata praktyk, niepowodzeń i lekcji, przez co będziemy mogli stworzyć odpowiednie modding API i zrobić wszystko co w naszej mocy by usatysfakcjonować nim społeczność. Mamy teraz okazję zaprojektować oficjalne Minecraft API i chcemy stworzyć z niego zastępcę Bukkita, jeśli nawet nie coś lepszego. Bukkit.org pozostanie społecznością dla modderów na dłuższą przyszłość. EvilSeph, Bukkit.org
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi