Sercowy Opublikowano 26 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 Cześć wam, może znalazł by się ktoś kto by mógł mi pomóc z naprawą WoTa .Ostatnio doszła aktualizacja i po niej wgrałem Aslana ,odpaliłem wyskoczył jakis błąd, następnie odinstalowałem moda i gdy wlaczylem czystego wota gra mi sie nie do końca odpalała. Macie coś na to oprucz instalacji od nowa.
voolie Opublikowano 31 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Jaki posiadasz system operacyjny?
Sercowy Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Już po kłopocie. Usunąłem gre całkiem i od nowa pobrałem ale dzięki za chęci. TEMACIK DO ZAMKNIĘCIA :)
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi