zaCh Opublikowano 20 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Www.Cabal.com Jedna z najlepszych gier w którą miałem okazje zagrać. Polecam. Ale i tak nie ma mocnych na Cs ! :)) Edytowane 20 Października 2014 przez zaCh
Bedzie Dobrze Opublikowano 20 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 20 Października 2014 Cabal <3 Pamiętam jak jeszcze pół roku temu Sam w to grałem, gra bardzo fajna, znakomita grafika. Nie da się tam nudzić. Również bardzo polecam, tzn tak. Polecałem, ale teraz to nie wiem, być może coś się zmieniło. Ale tak jak napisałeś, nie ma mocnych na CS'a ! :D
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 21 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Zapraszam na Jupitera :)RychuPatelnia Edytowane 21 Października 2014 przez Bimbasek
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 21 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Sciągam. Bimbas dawaj nick od razu. Pomożesz mi, bo grałem w to jeszcze za dzieciaka, a znając życie wszystko się pozmieniało.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Brak większego zainteresowania. Zamykam
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi