Wygnaniec Opublikowano 27 Lutego 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam. w końcu po 5 latach odchodze z orange i przechodze do Play. Zaproponowali mi nokie c6 w bardzie opowiadającej taryfie ale bym chciał poznać opinie na temat "Noki C6"
MarkeloN Opublikowano 27 Lutego 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zalety: - dobry aparat (ma autofokus) - bateria trzyma 4 dni max na włączonym wifi 2 dni - plusem też jest nawigacja - można grać w Angry Birds (nie ma go w ovi) Wady: - brak akceleratora grafiki - system symbian (nokia już chyba zapomniała o swoich klientach przynajmniej do wersji tego telefonu w ovi nic się nie pokazuje) - wolny system ... co jak co niektórym się wiesza, ale to zrozumiałe bo jak masz tylko 40mb wolnego ramu a tyle jest około przy odpaleniu telefonu to nie ma bata przy kilku odpalonych aplikacjach musi stanąć Telefon ma wady, ale jeśli oczekujemy tego co jest w specyfikacji, powinniśmy być zadowoleni. BTW. Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że telefony z softem operatora muszą się wieszać.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Weź coś z androidem, te symbiany to lipa.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 27 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Weź coś z androidem, te symbiany to lipa. Wg. mnie także ;) Miałem do czynienia z symbianem i nie wiem czy to jest od tego zależne, ale rzeczywiście wolno chodzi...
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 27 Lutego 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Weź coś z androidem, te symbiany to lipa. Wg. mnie także ;) Miałem do czynienia z symbianem i nie wiem czy to jest od tego zależne, ale rzeczywiście wolno chodzi... Lub coś na nowy windows phone jeżeli zależy ci na noki to polecam Lumie 800.
Wygnaniec Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2012 Juz wszystko wiem. Temat zamykam. Dzieki wszystkim za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi