Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Witam, poszukuję kogoś kto jest mi w stanie wytłumaczyć dlaczego w cs'ie odpalonym przez Steam mam dziwne skoki fps'ów (30fps, mija sekunda i spada do 15, i tak ciągle) lecz gdy gram non-steam to nie mam najmniejszych problemów i gram sobie spokojnie na 100fps. Reinstall cs'a/Steam nie pomaga, usuwanie sterowników graficznych i ponowne instalowanie również odpada. Help me plix plox, internet nic nie mówi a ja chcę grać przez Steam :(
Rex1s Opublikowano 22 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 22 Września 2014 Hmmm , też tak miałem i wystarczyło ze odinstalowalem cs i było już okey. Może coś w Googlach znajdziesz musisz poszukać. Bym ci pomógł ale jestem na tel bo Neostrada nie ma teraz internetu " badziewie " -,-
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Przypadkiem nie uruchamiasz społeczności steam Tab + Shift? Na starym komputerze tak miałem i wydaje mi się, że kiedyś ten temat był poruszany. 1
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Rozdzielczość masz taką samą na steam i non?
Rex1s Opublikowano 22 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Rozdzielczość masz taką samą na steam i non? Rozdzielczość nic do tego nie ma. Poprostu coś jest nie tak z steam. Edytowane 22 Września 2014 przez Rex1s
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Rozdzielczość nic do tego nie ma. Poprostu coś jest nie tak z steam. Owszem ma. Ja na rozdzielczości 800x600 mam 75 fps, czyli tyle ile mogę wyciągnąć z mojego poczciwego kompa. Natomiast na wyższej rozdzielczości fpsy od razu spadają do 30. Dlatego pytam czy gra na takiej samej rozdzielczości. :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Rozdzielczość ma duże znaczenie. Gra na 1024 a 640 się o wiele wiele różni. np. na 1024 mam 60 fps a na 640 mam 100 :) Dlatego wybrałem tą 2 opcje.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 22 Września 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Rozdzielczość zmienia jedynie przedział skoku fps. Normalnie gram na 1024 i zawsze grałem ze stałą ilością 60fps. Powyższe wartości fps podałem przy rozdzielczość 640. Społeczność Steam mam na klawiszu Delete, więc cokolwiek by to nie było z owym Shift + Tab, to nie u mnie.
Bedzie Dobrze Opublikowano 22 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 22 Września 2014 ,,Jak wejdziesz w cs wlacz menadzera zadan, wejdz w zakladke Procesy, kliknij PPM na hl.exe - Ustaw Priorytet - Wysoki, a jesli masz Ustaw Koligacje to kliknij i odznacz CPU 1" - tekst skopiowany Może to pomoże.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 1 Października 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Października 2014 Można zamknąć, problemem jest karta graficzna i jej sterowniki (z czymś tam kolidują, nie wnikam, nie chce mi się).
Rekomendowane odpowiedzi